| Marcus1993 a întrebat:

Salutare, TPU! Recent am observat că am o problemă cu puricii.
Știu că sună ciudat, dar tot descopăr purici pe partea inferioară a picioarelor și mă întreb de ce?
Ceea ce mi se pare ciudat este că aceștia mă afectează doar pe mine, întrucât ceilalți membri ai familiei nu au această problemă.
Care ar putea fi motivul pentru care eu sunt,, ținta,, atacurilor lor și cum pot să-i combat? Vă mulțumesc mult și aș dori răspunsuri serioase întrucât această problemă mă macină de două zile și am început să par paranoic în anumite momente.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Friday13 a răspuns:

Pai daca ai animale de companie ca : pisici, caini, etc. si tu te joci cu ei din cauza asta ar putea fi cel mai probabil, dar daca nu poate ai "sangele mai dulce" (esti cel mai mic? ) si stai pe langa animale sau oameni care au purici si pot sari pe tine.

| CuriousStuff a răspuns:

Adultii si daca au nu se plang si stiu cum sa-i combata. Au si pielea mai "tabacita" sa zicem, mai groasa.
Probabil esti si singurul care sta pe langa animale sau poate ai luat de la scoala.
Exista in comert o gramada de solutii pentru problema asta, exista si o gramada de leacuri babesti...

| Popescu_Eugen_1964 a răspuns:

Au si ei preferintele lor in ce priveste sangele sau inca nu au o demografie f pozitiva incat sa migrze la ceilalti cand nu mai incape colonia pe tine. In rest, cum ti s-a spus mai sus.

| Popescu_Eugen_1964 a răspuns (pentru Popescu_Eugen_1964):

Pe mine m-a umplut de purici un tip care a stat o sg data la masa la mine in casa dar nu au tabarat decat pe copii la inceput. Am luat de la farm veterinara o solutie, destul de ieftina, diluata cu apa si am stropit tot in casa si am scos la aerisit, spalat lenjerii, paturi, tapiterii, haine... e cam chin sa scapi.