Mai ales dupa moartea băiatului acela,
Te-ai întâlnit cu ideea morții care ți-a dereglat PC-ul dintre urechi, tot așa cum un soft poate să distrugă la un PC hardul.
Vei muri, dar nu acum.
Ai aflat asta.
Haoleoo!
Bun venit în rândul oamenilor!
Viața de aceea are valoare, fiindcă nu este veșnică.
Fiecare minut contează.
Ce sî mai faci, o să îți transmit prin mesaj privat.
Ți s-au ars niște neuroni, o să te învăț să îi repari.
Pace.
Lasate de droguri tigari bautura cafea
nu mai manca chimicale
mergi si fa un RMN cu substata de contrast la creier
NU TE ATINGE DE TELEFON RADIO TELEVIZOR TIMP DE 1 LUNĂ DE ZILE
dormi si mănânca morcovi vitamine grepfruit
ia si ceva minerale gen exista argint coloidal ionic cu aur platina magneziu cupru
sa iti remineralizezi neuronii si electrolitul care face legătura intre neuroni
mergi si la o biserică sau cheamă un preot să te lepezi de satan
apoi traieste o viata sfanta pentru că un duh necurat dat afara din tine se duce si mai aduce cu el inca sapte duhuri necurate
când găseste casa libera si curatita
asa ca tu daca nu te mai enervezi injuri... atunci satan nu mai are dreptul sa te tortureze
pentru ca Dumnezeu isi retrage protectia lui de deasupra ta atunci când tu păcătuiești și rămâi pe mâna celui necurat dacă tot ai păcătuit
ia mergi tu si te spovedește
apoi nu permite nimănui să aprinda vreun telvizor sau tigară pe lângă tine
nu merge cu masina nici măcar ca pasager 1 lună
nu merge nici cu autobuzul
poti sa mergi cu trenul dar neaparatu cu fata inspre sensul de mers
dar de preferat sa dormi acasa.
mănâncă și tu lucruri din astea care repara organismul pătrunjel sfeclă roșie dinaia de zahăr că are mult fier țelină păstârnac să îți refaci echilibrul
apoi bea si tu apa nu cola sau alte tâmpenii
ci pur și simplu apa filtrata prin filtru de carbon de la robinet
ce legătura are apa cu gândirea are legătură dar am obosit asa că te las să găsesti singur ce legatura are
CU CE UTILAJE LUCREZI!? Poate vre-unul radiază!
Poate vre-unul conține lămpi cu uraniu de exemplu la cele care sudează mase plastice folosesc unele dintre ele lămpi care au plutoniu uraniu si alte substate radioactive in interior
sau unele utilaje cum ar fi cele care fabrică coronițe detare emit radiații electromagnetice extraordinar de puternice care sparg membrana celulelor si pot distruge nervii
sau daca lucrezi cu ultrasunete sau radio frecveta iar apar fenomene justificate sa conduca la asemenea manifestari
SAU CU CE SUBSTATE CHIMICE LUCREZI pentru că dacă lucrezi cu ceanură otrăvuri lipiciuri in mediu toxic...
Sau daca lucrezi in sunete vibrații sonore de o anumită frecvență de la motoare si alte lucruri de exemplu motoarele locomotivelor cele noi
din punctul meu de vedere dacă s-ar defecta armonicile câmpurilor de microunde emise de către motorul respectiv impreună cu convertizorul de frecvență pot să topească instantaneu oasele mecanicilor de locomotiva
sau dacă lucrezi cu laser plasme cnc-uri si astea emit radiatii electromagnetice emise si conduse peturbatii
Sau daca lânga clădirea respectivă este un transformator de inalta tensiune el poate sa emită jeturi de radiații sau cabluri de inalta tensiune
sunt multe lucruri are trebuiesc verificate in cazul acesta
Pe mine ar trebui sa ma caute cei de la cercetări accidente la locul de muncă că le explic eu daca vor cum s-a întâmplat. ceea ce sa intâmplat pentru că eu analizez zilnic tot felul de factori in tot felul de medii ca sa rămân in viață,
Ncarca sa te duci la pshiholog, o sa te ajute oaalta metoda ar fi sa vorbesti cu un preot.
Aceeasi problema am si eu. la.fel.am.patit cum. zici tu cu ameteala.cu punctu ala ca soarele asa in campul vizual. analize tot au iesit ok am.luat ceva pastile ca am avut putin oxigen in sange 65 parca si normal.era 95 m ai mi o trecut ameteala.starile inca le.am. nici eu nu stiu exact ce. poate fii.
Apropo Vad ca e Din 2021 mesaju. CUM ESTI ACUM TI A trecut? Si daca da ce a fost ce tratament?