In primul rand tu cam tragi a paguba! Tigarile nu mai sunt ce au fost pe vremuri, deci nu mai au efectele nocive pe care le aveau tigraile carpati... Tata a fumat 24 de ani si a incercat sa se lase prin fel si fel de metode.A incercat cu nicogum, plasturi tigari electrocnice etc etc! Nu a functionat nimic.Intr-o zi a zis ca se lasa, la inceput nu l-am crezut, dar chiar s-a lasat! Aici conteza caracterul omului, ai vointa, te lasi! Cunosc oameni care au fumat de la 13 ani si acum sunt trecuti de 50 si n-au patit nimic.Mai conteza si organismul. Daca tatal tau n-are tendinta sa se lase, nu va reusi asa usor! Tu te stresezi casm mult, relaxeaza-te, totul depinde numai si numai de el! Si pe mine ma bate mama la cap sa ma las, dar sincer parca nu vreau, e un mic moft.
Draguta sunt pe contul fiului meu am 47 de ani fumez de 37 de ani am 15 ani de turnatorie am 120 de kg sunt sanatos tun fumez 1 pac de tigari pe zi si nu am nici pe dracu>Depinde de constitutia omului>Solutia readicala este stop joc adica ambitie sau sa-ti spuna doctorul ba timpitule daca mai fumezi te duci la sfinti.Decizia este a tatalui tau sustinut de voi in familie.
La farmacie se gasesc niste plasturi cu nicotina care se lipesc pe umar si asa senzatia de fumat se reduce pana la 0... sper ca te-am ajutat