Nu este asa de simplu sa te lasi.
in niciun caz de doua simultan.
Oricum pun pariu ca nu rezisti 3 zile fara tigari.
Este foarte bine ca tu constientizezi ca ai o problema si ca vrei sa te lasi.
Nu inteleg de ce ai formulat intrebarea ca pe o pierdere. Ce sa pierzi? Castigi pe planul sanatatii si financiar!
Fiind adictii, nu vei putea renunta pur si simplu.
Sfatul meu e sa reduci dozele.
1 cafea pe zi si o tigara pe zi, suna bine pentru tine? Ia asta drept tinta de atins. Daca ajungi in acel punct, esti castigat.
Alege-ti un moment al zilei in care sa te bucuri de o cafea si o tigara. De ex dimineata, inainte de munca. Iar in restul zilei iti spui ca deja ai fumat si incerci sa nu te mai gandesti la asta. Evita fumatorii, ca altfel nu te poti lasa.
Nu te mai gindi, fa-o! Iti tin pumnii. Daca e VICIU, nu pierzi nimic, ai doar de cistigat. De aia se cheama viciu si nu virtute.
Eu am discutat cu mama mea, treaba asta, are 68 de ani! A fumat de la vârsta da 14 ani și cafea și țări!
Am rugat-o frumos, am implorato să se lase de cafea și țigara maximul a fost 2 zile) după nu era bine vedea cum făcea Doamne Dumnezeule ferește! Zici ca intrase satana în ia ) avea frisoane, și era nervoasă nu era deloc omul care îl știam eu) după ce a fumat era îngerul pe pământ) deci? E greu ce am văzut eu și știu sigur cu Adevărat în ce hal aduce țigara omul! Este de speriat cu Adevărat. De asta nicoidată nu am fumat și nicoidată nu am să fumez țigări și nici cafea, mai bine mor da nu fumez nu cafea!
Eu mași bucura cu Adevărat frate dacă te-ai lăsa de țigări și cafea fiindcă din câte am văzut și știu aduce omul într-un hal grav rău de tot țigara asta fi cafeau. El oricum frate nu-ți face nimic de bine îți dă o senzație din câte am aflat, de "bine" puțin după air aprinzi una iar aprinzi una și aprinzi toată viața până te stinge el cu toate problemele de sănătate, cafeau la fel, te nenorocește ficatul rinichi splina ți-l omoră, ajungi la 30 de ani să nu mai dinți în gura știrb. Nus bune frate stai departe de prostile alea eu asa le consider țigările și cafeau niște cancer care omoră omul la sigur! La sigur te omoră și te distruge!
Nu-ți mai spun de tata dacă navea țigări,... omul era 2 metri și, păi ăla când nu avea țigări și cafea, fugi de acasă frate că era grave de tot...De asta n-am suporta nicoidată cafeau și țigări te face animal! Te faci animal de la așa ceva!
Păcat de tine frate ești tânăr 28 de ani și îți distrugi viața cu țigările astea! Mai bine frate nu mai fuma nu mai bea cafea uite cât rău țiau făcut și îți vor mai face mai rău de atâta decât te mai ți de fumat! și cafea!
Exte extrem de mult 2 pachete pe zi bagi lenjer 70, 50 de țigări în tine zilnic, otravă frate te otrăvești! Dale dracu de țigări și cafea aruncăle urgent stai departe de țigări! și cafea!
O motivatie foarte buna sa se lase de fumat poate fi un nepot/nepoata
Am și nepoți 5.
2 băieți de la sora mea cea mai mare și 3 nepoate de la cealaltă sora mai mică decât asta mare, cu câțiva ani.
Sper sa nu se apuce și ei de fumat, dar asta depinde de părinților, și de ei dacă vor sau nu sa fumeze.
Eu ma întoxic de la fumul de țigară încep sa ragușesc ca porcul ) mise subțiază vocea pe loc de la fuma numai, păi dacă fumez numai un singur fum puțin ma ia targa) și smurdul))))
Eu i-am zis Adevărul și realitatea ce am trăit dacă o să înțelegeă o săi fi bine.
Poti sa bei putina cafea cu lapte dimineață, apoi ceai negru sau de care iti place.
Te poti lasa de tigari, fie le arunci acum, fie fumezi doar cate mai putine pe zi.
Cum poti tu, dar o sa fie lupta grea care va dura cateva luni, insa asa cum altii au putut, poti si tu.
Mult succes,
anonim_4396 întreabă: