Pare a fii o reactie declansata de starea emotioanala de moment.
Mergi la un dermatolog intai sa fii sigura ca nu-i o problema de piele si daca nu este, mergi la psihiatru.
Nu este dermatologic, cauza este de natura psihică, deci e pe fond nervos, emoțional. Este o anxietate mascata, acesta este un simptom specific anxietății, este declanșat în situații stresante, pe fond psihic.
Îmi pare rău să aud despre aceasta pierdere, acesta ți-o produs o trauma care o rămas bine înrădăcinata în subconștient, astea sunt efectele socului produs, încă nu te ai împăcat cu acea pierdere.
Multă sănătate, și încearcă sa fi puternic.
Schimba și stilul alimentar, mănâncă mai sănătos. Renunță la mâncare picanta, afumături și dulciuri o perioada.
Eu unul ti-as sugera o consultatie cu un psiholog daca te ingrijoreaza. Pare sa fie mai degraba un blocaj emotional sau ceva de genu care se declanseaza in anumite situatii. Un fel de,, atac de panica'', doar ca se manifesta putin diferit. O zi faina!
Eu cred ca este de natura psihica. Ai ramas cu sechele dupa pierderea copilului. Chiar daca nu se manifeste permanent.
Dar e posibil sa fie si o intoleranta la anumite alimente. Fa-ti un control la alergolog. Spune-i de alimente ca ei fac la tot felul de substante.
Cauta sa elimini treptat orice cauza posibila.