Salutare tuturor,ma numesc Alex, am 21 de ani si as vrea sa vorbesc despre o problema pe care am evitat-o foarte multa vreme.Totul a inceput cand aveam in jur de 11 ani si mic fiind,la țară la mine baietii ne prosteam mereu,ne jucam mereu tot felul de jocuri inventate de noi si am facut o prostie mare,am facut ceva unui alt baiat, chiar daca eu sunt 100% atras de femei.Si acum cativa ani,in liceu,m-a lovit amintirea asta,pe care o uitasem multi ani, dar m-a afectat foarte rau si m-a facut sa ma tot intreb daca actiunea aia ma face gay sau nu.Tot timpul ma gandesc la asta,imi e frica sa nu devin gay, pentru ca vreau o relatie cu o femeie,vreau si copii.M-am tot gandit ani la rand la chestia asta,am fost si in depresie, dintr-o chestie pe care nu am conștientizat-o pentru că eram prea mic să o fac.La psiholog n-am fost legat de problema asta, dar am mai fost in trecut si inca merg pentru alte chestii.Chestia e ca eu sunt o fire foarte sensibila si mi-a facut mintea praf gandul asta, pentru ca frica de amintirea aceea imi face mintea sa îmi impuna cumva ca sunt gay, dar eu nu sunt si nici nu vreau.Am o obsesie să nu mă apropii prea mult de baieti/barbati,pentru că imi e frică,presupun, să nu ajung iar în situația din trecut. Chestia asta ma obosește rau de tot.Nu mi-am inceput viata sexuala, nu mai am relație de multi ani,pentru ca nu am vrut sa ranesc o fata din cauza nervilor mei legat de subiectul asta,asa ca vreau intai sa ma vindec complet, sa accept trauma asta si sa mă iert pentru asta.As vrea va rog sa acordati seriozitate maxima daca imi raspundeti si sa imi dati niste sfaturi daca cunoasteti pe cineva care a trecut prin asta,sau daca a-ti avut si voi ceva asemanator in viata voastră si regretați. Cu un psiholog nu as putea sa vorbesc niciodata asa ceva pentru că nu ma simt in stare,dar nici familia nu stie nimic. E doar o frică apropo,am facut si analize de sange,RMN la cap si sunt perfect sanatos,dar știți cum e, frica ne doboara cateodată. Mulțumesc anticipat!
Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Utilizatorii cu email-ul neconfirmat nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi şi nu mai mult de 10 în total. Pentru a retrimite email-ul de confirmare click aici
Utilizatorul care a pus această întrebare te ignoră. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorul care a pus această întrebare este în lista ta de utilizatori ignoraţi. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorii avertizaţi nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi.
Doreşti să urmăreşti această întrebare? Vei primi răspunsurile pe email.
Adaugă întrebarea la favorite
Doreşti să adaugi această întrebare la favorite?
Ce notă dai întrebării?
Înainte de a posta răspunsul, te rugăm să te asiguri că acesta nu încalcă regulamentul.
Nu ai introdus un răspuns!
Nu ai scris un răspuns pentru această întrebare, aşa că nu avem conţinut pe care să-l publicăm
Răspunsul este publicat...
Te rugăm să aştepţi ca răspunsul tău să fie trimis spre publicare.
Atenţie!
Succes!
Atenţie!
În răspunsul pe care vrei să îl postezi au fost găsite greşeli de scriere. Ele au fost corectate automat şi le poţi vedea marcate mai jos
Atenţie!
Eşti pe cale să postezi un mesaj care poate încuraja pirateria şi distribuţia ilegală de materiale pe internet. Legea nr. 8 din 1996, privind dreptul de autor şi drepturile conexe, a fost modificată semnificativ prin Legea nr. 285 din 2004, prin OUG nr. 123 din 2005, precum şi prin Legea nr. 329 din 2006, iar tu ai putea să te afli în situaţia de a le încălca acum.
În ipoteza unei acţiuni pe cale legală, TPU.ro este obligat să furnizeze IP-ul tău (3.15.149.24) şi restul datelor de identificare şi informaţiilor despre tine.
Atenţie!
Nu poţi posta acest răspuns pentru că linkul pe care l-ai inclus este suspicios, iar pe TPU pirateria nu este încurajată.
Te rugăm să nu faci referire la site-uri aflate în ilegalitate şi să nu postezi linkuri spre materiale postate pe internet fără respectarea drepturilor de autor (programe, jocuri, filme sau muzică piratată)
Nu poţi posta aceast răspuns la întrebarea aleasă!
Răspunsurile ce conţin cuvinte de genul pot fi postate doar la întrebări din categoria Dragoste şi Sex
Raportează răspunsul
Trebuie să fii logat ca să votezi
Pentru a evalua un răspuns trebuie să ai cont pe TPU.ro