| Adolf8 a întrebat:

Salutare tuturor! Vin cu o problemă parțial mică însă, nu știu ce anume poate fi. Ieri când mă ridicam de pe scaun parcă mă luat un cârcel (ceva asemănător) de parcă curentul mă irita în zona soldului, azi dimineață o porțiune de piele max 15 cm / 10 este rosie și întărita. A mai pățit cineva asemănător? Puțin mă irită posibil să fie vorba de o venă ruptă? Știu ca se regenerează cu timpul (sper și trece aceasta problema aparent mică

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Caro34 a răspuns:

Descrierea este putin ambiguua, dar ar fi bine sa o vada un medic... Nu se poate sparge o vena pe o portiune de 15 cm lungime / 10 cm latime! Apoi iritatul e aiurea, deci cade posibilitatea cu spargerea venei! Mergi la medicul de familie sa vada exact ce este! El te trimite mai departe pentru alte controale! Numai bine!

| Adolf8 explică (pentru Caro34):

Mulțumesc frumos! A trecut, o înțepătură de insectă a provocat această problemă!