| AlexIm123 a întrebat:

Salutare tuturor! Vreau să știu și eu din ce cauză tot fac puroi in gat, am avut acum 2 săptămâni, am luat antibiotic și acum iarăși am făcut. Daca știți vreun remediu ceva mi-ar fi de folos. Mulțumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| relian a răspuns:

Treb luat acel antibiotic un numar de zile. Daca ai luat cit a zis doctorul si na trecut, atunci trebuie sa faci ceva analize, sa se vada exact despre ce bacterie este vorba si sa ti se prerscrie un antibiotic specific pentru acea bacterie.

Ca idee am patit si eu asa ceva, apoi am luat un antibiotic stii cit timp? 40 de zile laughing nici nu mai auzisem asa ceva,dar apoi am aflat ca uneori se ia si cateva luni,fctie de ce bacterie ai contactat,cit de al dracu este aia laughing
Remediu mai bun ca antibioticele in cazul bacteriilor nu-s,poate doara sistemuk tau iminitar sa elimine,dar se pare ca n-a facut-o,odata c e spui ca inca infectia e acolo, asa ca ai nevoie de ceva mai bun, ceva specific acelei bacterii.
Nu orice antibiotic omoara orice bacterie, si alea is pe specii, au diferite rezistente, is omorite in moduri diferite etc.

8 răspunsuri:
| Pikasso a răspuns:

Sal! Ce antibiotic ai luat si cat timp si de cate ori pe zi?

| Anonimul151 a răspuns:

Nu ai luat suficiente zile antibioticul și de aceea a reapărut. Trebuie să iei 10 zile, dacă nu se remediază problema continui până la 14 zile. Dacă nici atunci nu se remediază problema mergi la medicul de familie și îți va spune ce sa faci. Cel mai probabil tot antibiotic îți va da.

| gabicoo a răspuns:

Mergi la medic!

| AlexIm123 explică (pentru Pikasso):

Ospamax la 8 ore

| AlexIm123 explică (pentru relian):

Update: am fost la medicul de familie, s-a uitat a zis că nu e nici puroi nici roșu în gât, cică că s inflamate, mi-a dat un tratament sa speram că trece

| relian a răspuns (pentru AlexIm123):

Ok e bun atunci daca o fi asa, sper ca ala era medic si nu pompier laughing bafta

| AlexIm123 explică (pentru relian):

Mersi frumos, o seara frumoasa

| Violleta2022 a răspuns:

Fiindca nu faci tratamentul cu antibioticul corect, care omoara bacteria cu care esti infectat.
Pana nu intelegi sa mergi ala medci, sa-ti faca faca investigatii medicale corecte, ca sa primesti antibioticul corect, nu ai cum sa te insanatosesti.