| Aannoonniimmuull a întrebat:

Salutare. Vreau să iau niște vitamine, minerale ceva...sunt bune cele din linkul următor, sunt sănătoase? http://www.vitaplus.ro/sport-trio-lysi Menționez că fac și sală.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Înainte de toate, mergi la medicul de familie pentru analize.
Pa, pa.

| pietrean a răspuns:

Nu lua,fara sa-ti faci niste analize,deoarece unele minerale,chiar si vitamine,luate in pus,pot sa-ti dauneze,iar altele care sunt solubile,le pierzi prin urina deoarece organismul neavand nevoie le elimina.
Dupa ce iti ies rezultatele,vezi daca ai nevoie de ceva:calciu, magneziu, potasiu, fier, zinc.Sunt si alte firme, care poate comercializeaza produsul mai ieftin(asta nu inseamna ca sunt de proasta calitate). Vezi ofertele, cate capsule au cutiile, vezi doza zilnica, etc.

Răspuns utilizator avertizat
| pietrean a răspuns (pentru FericitSiSanatos):

Poate este adevarat, dar pot si sa nu cred in totalitate afirmatiile spuse in articole.Tot interesul, celui care a scris acele articole, este sa-si vanda produsele comercializate de el.Stii cum e:reclama,sufletul comertului!
Eu,de exemplu,am nevoie de suplimente de vitamine si mai ales minerale,deoarece nu pot asimila atat de bine din legume,fructe, lactate, carne. Asa ca, singura metoda, este sa iau suplimente.Si functioneaza!