| Junseng a întrebat:

Salutare! Vreau sa schimb apa de gura de la listerine, pentru ca mi se pare foarte agresiva cu mucoasa bucala. Am citit undeva ca apa oxigenata sau peroxidul de hidrogen ar fi o alternativa. Am citit chair ca ar albi dinții. Ce știți despre asta? Pe termen lung afectează cu ceva?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| GabiDumitrescu a răspuns:

Ia direct de la ei, zilele astea sarbatoresc 20 de ani de activitate si au o gramada de reduceri excelente. Peste 150 RON pe comanda e transportul gratuit. Daca nu, gasesti si prin farmacii/magazine naturiste, dar mai greu...si cu siguranta mai scump. Uite inca una absolut dementiala - https://www.emag.ro/......DB1FWGBBM/
Si aia de mai devreme si asta nu au fluor si alte timpenii. Eu unul fac reactii foarte nasoale la alea, si cu astea nu am avut absolut nici o problema. Ce recomanda Antopuff sunt niste timpenii sinistre si a naibii de scumpe.

7 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Apa oxigenata nu recomand s-o folosesti pe cale orala!
Pentru clatirea gurii foloseste apa simpla, plata, de la robinet!

| GabiDumitrescu a răspuns:

Listerine e o mizerie. Sint cateva ape de gura romanesti absolut extraordinare. De exemplu asta, pe care am folosit-o si inca o folosesc fara probleme - https://www.daciaplant.ro/biseptol-apa-de-gura-480ml.html

| Junseng explică (pentru GabiDumitrescu):

Se poate găsi in magazine sau la farmacii? Pare foarte bună și accesibila. Am mai avut câteva concentrate, dar erau destul de scumpe.

| Antopuff a răspuns:

Albesc dar prin afectarea smalțului daca sunt folosite excesiv. Poți folosi ape de gura cu clorhexidina(corsodril), parodontax, sensodyne

| mgtow a răspuns:

Incearca dentyl nu are alcool

| Junseng explică (pentru Antopuff):

Am folosit cu clorhexidina, fara sa ma interesez înainte si mi-a făcut niște depuneri galbene pe dinți. Petele au trecut după ce nu am mai folosit. Apele de gura cu clorhexidina știu ca trebuiesc folosite doar când sunt anumite probleme.

| Antopuff a răspuns (pentru Junseng):

Depinde de cât de des o folosești și de concentrația pe care o are.