Stai in pozitie de flotari, dar nu trebuie sa le si faci. Asa iti lucrezi toti muschii fara sa faci efort. nu trebuie sa iti faci grija de pielea aia, in timp isi revine, eu am 16 si eu sunt grasut si sunt mai scund ca tine, dar nu imi fac grij de pielea intinsa ca stiu ca sunt tanar, bafta!
Incearca izometria si ceva cardio precum niste exercitii de sarituri/genuflexiuni pe care sa le faci intr-un timp scurt si multe repetari!
Bafta!
Dimineata te sfatuiesc sa faci 10-20 de abdomene(+5/zi).
Si sa renunti la carne(mananca o salata, niste snitele de vinete, zacusca etc).
Tinete de regimul cu mancarea timp de o luna, dupa poti manca si carne.
Totusi, depinde si de constructia omului, am vazut oameni care mananca de crapa si fac sala de 3 ani si zici ca sunt scheleti.
Am citit pe internet ca daca faci abdomene nu te ajuta sa slabesti. Ce-i drept, iti faci un abdomen beton, dar la ce bun daca e acoperit de "burta"?
Nu te apuca de tot felul de diete din auzite. Esti inca in dezvoltare in nici un caz sa nu renunti la proteina animala mai ales daca faci sala. Muchii tai au nevoie de asa ceva ca sa se hipertrofieze. Pe de alta parte daca excesul ponderal a fost masiv sau daca a fost localizat preponderent pe o zona ca abdomenul si excesul de piele este mare nu vei putea cu toate exercitiile din lume sa ai pielea intinsa singura varianta fiind chirurgicala adica o abdominoplastie. Ai avantajul ca esti tanar deci inainte de toate...sala si vezi apoi.
Nu ma intereseaza sa fac sala sau sa renunt la mancare sau alte chestii. Cand mananc, mananc normal, doar ca nu mananc anumite chestii combinate cum ar fi carne cu oua. Separate le mananc, la un interval de cateva ore. Tot ce ma intereseaza este sa imi fac abdomenul mai plat si sa nu mai atarne burta
Citeste despre suplimentul formexplode, cu aceeași problema s-a confruntat si sotul meu si i-am cumparat acest produs. La nimereala, dar efectele se vad.
Sau poti incerca si cu green coffee, cel putin eu l-am incercat, dar a fost nevoie si de sport si am avut mese fixe, cea mai tarzie la ora 19.
Cea mai buna solutie este sala sau bicicleta!
daca scoti fainoasele, pastele si dulciurile, dispar si straturile de grasime de pe corp si incepi sa-ti remodelezi corpul. Mananca multa proteina (carne, oua, peste, ciuperci), aia creste masa musculara!
Buna, iti recomand sa citesti cartea " Curs de pierdere in greutate - Marianne Williamson ". Mai multe detalii gasesti pe site/pagina de Facebook.
https://goo.gl/0PbO3t
https://goo.gl/KSHlmd
2. Otetul Nera Plant Adipstop. Mai multe detalii gasesti pe site-ul -> goo.gl/33ofMr.
Carne cu oua?! Nu iti vad logica...
In dietele disociate ideea e evitarea combinarii carbohidratilor cu proteina. Carnea si oul sunt PROTEINE. Daca mananci oricare din ele in combinatie cu paine, cartori sau orice alt carbohidrat, nu mai e dieta disociata. Ma ierti dar, sala nu, renuntat la mancare nu dar sa avem abdomen plat vrem. Din pacate nu merge asa. Fara efort in viata nu obtii nimic. Esti tanar si trebuie putina ambitie.
Succes!