Stiu la ce te referi si inteleg prin ce treci deoarece aceleasi intrebari le-am avut si eu cand m-am lovit de o fetita de 11 ani care nu stia daca e bine sa isi inceapa viata sexuala la varsta asta(mentionez ca fetita vroia sa-i ofere virginitatea prietenului ei de 14 ani care o tot presa de vreo 3 luni). Nici nu stii cat mi-a dat de gandit copilul asta, chiar mai aveam putin si o bateam dar am realizat ca e doar o victima a parintilor analfabeti care nu au stiut sa o educe si a anturajului in care se invarte.Copiii astia se maturizeaza mult prea repede datorita accesului acesta la internet si a libertatii exagerate oferite de parintii lor care se simt `cool` cand fac asta. Specimenelor mentionate de tine nu le poti face nimic decat sa le ignori pentru ca daca vei incerca sa le dai sfaturi sau sa te certi cu ele, le va ceda neuronul ala plictisit sau se vor manifesta urat, etaland toate injuraturile invatate in putinii lor ani de viata. Ei traiesc in bula lor acolo, n-au treaba cu realitatea si nu merita sa li se acorde prea multa atentie pentru ca ei tind sa se creda importanti cand sunt bagati in seama. Concluzia : lasa teava jos, respira adanc si treci peste ca nu se merita