| Alexandru7890 a întrebat:

Salutari.Dupa 1 ianuarie după ce s au terminat mesele bogate au început sa îmi apară multe cosuri.Am pe frunte unde am un breton am vreo 5 6 7 cosuri roșii.Pe obrazul stâng am unul cu puroi și atat iar pe cel drept am o linie dreapta plina de cosuri roșii.M am dat cu ulei de arbore de ceai și lămâie verde și apăreau îmbunătățiri pe obraz.Dupa ce l am terminat au apărut pe obraz iar și pe frunte mai multe. Cele de pe frunte într o săptămână dispar dar cele de pe obraz sunt acolo de 2 luni.Ce pot face în acest caz.Ce pot lua

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| Konstantinos99 a răspuns:

Recomand Cerave blemish control cleaser! Da e si in functie de atitudinea ta, zici ca nu sunt cosurile tale fi calm acceptale si vezi-ti de viata si mantuire Succes!

| annonimaaaa555 a răspuns:

Noi nu putem să-ți zicem ce poți sa iei sau sa faci dar poți sa folosești un cleanser.(cel mai bine e sa mergi în farmacie și sa ii întrebi ce ar fi bun pentru tine)
Totuși eu m-as duce la dermatolog fiindcă ce zici tu cu puroi, nu e coș e acnee și se tratează diferit (doar dermatologul te poate ajuta fiindcă trebuie să-ți analizeze coșurile, acneea și tipul tău de piele) daca ceri trimitere de la medicul de familie, e gratis

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Trebuie sa te vada un dermatolog sa ti faca analize sa vada tipul de tratament care ti se potriveste dupa ce iti pune diagnostic.

| Alexandru7890 explică (pentru annonimaaaa555):

Este în regula cerave gel de curățare? ma dau cu el și apoi ma spăl și atat?

| Alexandru7890 explică (pentru Konstantinos99):

Este în regula cerave gel de curățare? ma dau cu el și apoi ma spăl și ataat?

| Alexandru7890 explică (pentru CristiDinBucuresti):

Este în regula cerave gel de curățare? ma dau cu el și apoi ma spăal și atat?

| Konstantinos99 a răspuns (pentru Alexandru7890):

Asta:
https://comenzi.bebetei.ro/......ve-p387432
sau asta:
https://www.helpnet.ro/......ixta-236ml
Vezi care functioneaza ca e pentru ten diferit. Deci ce inseamna asta: timp de 3 luni dimineata si seara te speli cu una din solutiile de sus si ori de cate ori simti dupa masa ca ai tenul uleos, eu vara ma dau uneori si de 3 ori, iarna de doua ori standard da depinde de tine, simti! Dupa 3 luni daca nu isi face efectul mergi cu urmatorul. Atentie iti spun ca am facut greseala sa il iau pe celalalt ca nu mai aveam ce voiam eu la farmacie si dupa 2 luni au inceput sa imi apara incetul cu incetul.Ambele sunt bune dar unul din ele ta va ajuta. Sa ai rabdare, eu unul nici nu mai speram la minuni;) de lunga durata. Spor succes! Bonus: nu folosii nimic la curata fata nici prosop nici servetel o lasi sa se usuce singura, dar sa nu iti ramana spuma! Evita orice crema de testat in perioada asta pentru acnee. Nu exista contra indicatii este gel de curatare nu antibiotic si nu te afecteaza hormonal ceea ce e perfect.