| Alexandru7890 a întrebat:

Salutari ma ajutați și pe mine sa scap de frica asta de dentiști?
Am o carie care e de plombat ca am fost la dentist și mi-a spus asta.Acum ma doare pe ea pulsează asa și ma strânge asa.Credeti ca dacă a început sa doară maseaua o sa ma doară rau și când mi o plombeaza?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

In primul rand daca pulseaza zic sa te grabesti la doctor pentru ca asta e semn de infectie.

cand o sa o trateze / plombeze iti va face anestezie si nu o sa doara nimic.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Ai infectie la cap!
Du-te urgent si rezolva caria!

| Alexandru7890 explică (pentru suntserios):

Pai și infecția cum o tratează?

| Alexandru7890 explică (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Cum tratează doctoru infecția ca îmi e frica de mor

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru Alexandru7890):

Se deschide maseaua, se curata, se absoarte, se face tratament de canal... depinde, sunt multe proceduri in functie de problema ta. Asta iti va spune medicul in detaliu.

| SILVIA6 a răspuns:

Stiu că îți este frică, dar încearcă să te gândești că dacă mergi la dentist, într-o oră ești ca și nou și nu te va mai durea dintele.

Încearcă să gândești așa; oare merită să stau cu durerea până se agravează și devine de nesuportat sau mai bine merg la dentist, își face treaba și după nu mai ai treabă.

| LisaJulie a răspuns:

Nu trebuie sa te îngrijorezi! Mersul la dentist este o activitate normala! Nu ai mai fost la dentist când erai mic?

| Alexandru7890 explică (pentru SILVIA6):

Pai și dacă doctoru mi-a dat rețetă ce sa iau și mi-a spus ca ne vedem peste 2 săptămâni ca este plecat? O sa fie mai rău peste 2 săptămâni?

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru Alexandru7890):

Mergi la alt dentist! Mai ai dentisti la tine in oras, nu e ala singurul.
Nu stai cu infectie la cap.