| Imp5k a întrebat:

Salutari! Nu stiu cum am facut de mi-a scapat mana din greseala, si mi-am facut o zgarietura de 3-4 cm. in zona ochiului. Nu este mare chestie, nici nu mi-a curs sange (doar se vede acolo la suprafata tesutului); apoi mi-am dat cu putin spirt (am pus spirtul pe un servetel apoi l-am pus pe acea zona). Am actionat bine?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| genTlemeNNN a răspuns:

Trebuia cu vata nu cu servetel dar e bine si asa nu te ingrijoara doar nu o atinge cat se vindeca si dezinfecteazo cu apa oxigenata

6 răspunsuri:
| CersatoareDeFundePeTpu a răspuns:

Nu stiu. Funda?

| Zenithf a răspuns:

Trebuia doar sa te speli cu apa cu sapun. Spirtul sau apa oxigenata nu se folosesc cand rana este atat de aproape de ochi.

| mimiwewem a răspuns:

Bună. Ai acționat destul de bine.

| darrio2007 a răspuns (pentru CersatoareDeFundePeTpu):

Numele tau spune totul.La asemenea raspuns vrei funda? Ai sa capeti funde cand o zbura porcul.

| Ibrahimovic a răspuns (pentru genTlemeNNN):

Cea mai mare greseala la plagile deschise sa folosesti vata!

| Ibrahimovic a răspuns (pentru genTlemeNNN):

In ce anume te-ai zgariat? Te-ai spalat cu apa si sapun inainte de a da cu alcool sanitar?