Exista cazuri mai rele de atat. Multumeste-te ca ai cel putin o inaltime medie. Am un amic care are 1, 65 la 19 ani. Si eu am 1, 55 la 17 ani si sunt fata, nu am mai crescut de vreo 4 ani de zile si nici nu mai pot creste ( am fost la medic sa ma informez) si eu aveam o perioada in care imi vedeam inaltimea ca pe un complex si ma simteam aiurea ca sunt o persoana mica. Dar dupa am luat in calcul si avantajele. Esentele tari se tin in sticlute mici. Daca mai este vreo sansa sa te inalti, iti recomand baschetul. Mananca bine, in special lactate, legume, leguminoase si fruncte. Fa exercitii fizice. Si chiar daca nu te vei mai inalta, te vei simti mai bine si vei arata mai bine. Bafta!
Ai tai, sunt maruntei. Dar tu abia ai 18 ani, mai ai timp sa cresti. La ce sarituri te referi? Fa inot daca ai posibilitatea.
Mananca lactate(lapte,branza...) joaca baschet,sari in sus,sari coarda, intindere.(apleaca-te in jos de exemplu), sport, mananca sanatos, dormi mai mult.
ce pot sa zic depinde si de restul familiei tale. adica daca parintii tai sunt micuti de inaltime nu prea ai sanse sa cresti. trist.
Dacă ai posibilitatea poti sa te tii cu mainele de o bara astfel încât să nu fii cu picioarele pe pământ
Eu mă jucam așa când eram mică și am aproape 1.70 in clasa...a 6a
E un lucru prea minor pentru care aloci asa mare stres incearca si bea mai mult lapte eventual