| No10 a întrebat:

Salutari, Sunt baiat am inaltimea de 1.71-1.72 peste 3 saptamani fac 18 ani, stiti cumva ceva metoda ca sa mai iau ceva inaltime macar 1.75? Oare sariturile ajuta la ceva? Stiu ca o sa-mi spuneti ca sa-mi fac radiografie ca sa vad daca sunt inchise cartilajele, dar as vrea sa incerc ceva pentru o perioada de macar 2 luni sa vad daca da rezultate.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Alexxxxxandraxxx a răspuns:

Exista cazuri mai rele de atat. Multumeste-te ca ai cel putin o inaltime medie. Am un amic care are 1, 65 la 19 ani. Si eu am 1, 55 la 17 ani si sunt fata, nu am mai crescut de vreo 4 ani de zile si nici nu mai pot creste ( am fost la medic sa ma informez) si eu aveam o perioada in care imi vedeam inaltimea ca pe un complex si ma simteam aiurea ca sunt o persoana mica. Dar dupa am luat in calcul si avantajele. Esentele tari se tin in sticlute mici. Daca mai este vreo sansa sa te inalti, iti recomand baschetul. Mananca bine, in special lactate, legume, leguminoase si fruncte. Fa exercitii fizice. Si chiar daca nu te vei mai inalta, te vei simti mai bine si vei arata mai bine. Bafta!

8 răspunsuri:
| rijkaard a răspuns:

E un lucru prea minor pentru care aloci asa mare stres incearca si bea mai mult lapte eventual

| Socke a răspuns:

Mananca lactate(lapte,branza...) joaca baschet,sari in sus,sari coarda, intindere.(apleaca-te in jos de exemplu), sport, mananca sanatos, dormi mai mult.
ce pot sa zic depinde si de restul familiei tale. adica daca parintii tai sunt micuti de inaltime nu prea ai sanse sa cresti. trist.

| No10 explică (pentru Socke):

Pai tata are 1.70, mama 1, 57.

| Socke a răspuns (pentru No10):

Sansele sa mai cresti sunt 1% restul 99% cam asa ramai.

| Staif a răspuns:

Ai tai, sunt maruntei. Dar tu abia ai 18 ani, mai ai timp sa cresti. La ce sarituri te referi? Fa inot daca ai posibilitatea.

| No10 explică (pentru Staif):

Pai cum abia 18 ca eu n-am mai crescut deloc de vreo 2 ani, ma refer sa imit sariturile de la bascket

| JustAGirl333 a răspuns:

Dacă ai posibilitatea poti sa te tii cu mainele de o bara astfel încât să nu fii cu picioarele pe pământ
Eu mă jucam așa când eram mică și am aproape 1.70 in clasa...a 6a

| Staif a răspuns (pentru No10):

Nu, sariturile de la baket nu te ajuta.