Ai venele subtiri sau proasta pregatire a celei care cauta vena. Era vreo tinerica incepatoare.
Dupa ce ca putini doneaza mai si resping, cica ai vene subtiri, povesti nu a avut chef sa iti faca, nu le pasa de viata altora
Imposibil așa ceva. Oricât de subțiri ai avea venele tot se găsește o venă de unde să recoltezi sânge.
Aia probabil era începătoare.
Nu-ți putea găsi venele probabil și a ales să se scutească de un chin. Eu am încercat de 3 ori să donez, o dată mi-au zis că sunt prea albă și probabil am anemie, o dată mi-au zis că au atins limita maximă de donări pe ziua respectivă (nu cred că există totuși așa ceva ) și ultima dată m-am dus cu analizele după mine să vadă că n-am nicio anemie și mi-au zis că probabil nu mănânc destulă carne și nu pot dona. După ce că e nevoie de sânge, fac tot felul de figuri, deci e foarte posibil să te fi întors din drum doar ca să nu stea să-ți caute venele
De acord. Adică totusi. Eu imi puteam vedea venele clar. Sa nu mai zic de faptul că un coleg care a mai donat nu le aveam cu mult mai evidente decat le aveam eu. Si eu m.am gandit la faptul că din cauza lenei nu s-au obosit. Dar totusi de la ceilalți 2 au recoltat sange.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: