| DaDaDaDa69 a întrebat:

Salutări TPU. În decursul dimineții acesteia am mers cu inca 2 colegi sa donezez sange. Însă eu nu am putut dona deoarece asistenta ar fi spus că nu "gaseste vene pentru donare". Care ar putea fi motivul acestui lucru?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| Anonim1447799 a răspuns:

Ai venele foarte subtiri, poate de asta?‍♀️

| darrio2007 a răspuns:

Ai venele subtiri sau proasta pregatire a celei care cauta vena. Era vreo tinerica incepatoare.

| RAY a răspuns:

Dupa ce ca putini doneaza mai si resping, cica ai vene subtiri, povesti nu a avut chef sa iti faca, nu le pasa de viata altora

| J0B0MAT a răspuns:

Motivul ar fi că e proastă.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Nu ești dta de vină. Nu este o boală, nu ai de ce să fii îngrijorat.

| MadRaven a răspuns:

Nu-ți putea găsi venele probabil și a ales să se scutească de un chin. Eu am încercat de 3 ori să donez, o dată mi-au zis că sunt prea albă și probabil am anemie, o dată mi-au zis că au atins limita maximă de donări pe ziua respectivă (nu cred că există totuși așa ceva laughing ) și ultima dată m-am dus cu analizele după mine să vadă că n-am nicio anemie și mi-au zis că probabil nu mănânc destulă carne și nu pot dona. După ce că e nevoie de sânge, fac tot felul de figuri, deci e foarte posibil să te fi întors din drum doar ca să nu stea să-ți caute venele

| Andreeush a răspuns:

Imposibil așa ceva. Oricât de subțiri ai avea venele tot se găsește o venă de unde să recoltezi sânge.
Aia probabil era începătoare.

| DaDaDaDa69 explică (pentru MadRaven):

De acord. Adică totusi. Eu imi puteam vedea venele clar. Sa nu mai zic de faptul că un coleg care a mai donat nu le aveam cu mult mai evidente decat le aveam eu. Si eu m.am gandit la faptul că din cauza lenei nu s-au obosit. Dar totusi de la ceilalți 2 au recoltat sange.