Buna seara! Eu nu sunt un doctor, mefic etc, dar iti recomand sa consulti o clinuca privata!
Din ce ai descris tu, este ceva grav, care nu se trateaza usor.
Deci sfatul meu este sa te duci la un doctor, te tii de capul lui sa iti dea ceva foarte puternic, si mai departe stii tu ce faci.
Insanatosire grabnica!
Am fost la privat mereu! Doar odată am fost la spitalul de stat, și mi-ai confirmat ca este faringită, și mi-au dat amoxicilina și tantum verde pe baza de anestezic sa fac gargară cu el, iar la antibiotice nu s-a schimbat nimic
Sa uitat doar cu o lupă și a spus "Da é faringită" și ma tem sa nu se agraveze, nu mai spun ca, cam prin același timp mi-a apărut și o durere în dreptul sânului stâng, variază sub brat uneori, iar alteori exact în coste, exact cum se aude în coaste în cutia toracică, și apare când vrea ea durerea, și m-am gândit sa nu aibă legătură... Nici nu mai știu ce sa mai spun, uneori am niște stări aiurea. Sper doar sa nu fie legate
Este imposibil sa ai faringita si sa nu existe un factor patologic (viral sau bacterian) care sa o cauzeze.In plus, de cele mai multe ori, aceasta se trateaza in perioade scurte de timp.
Cunosc sistemul de sanatate din Peninsula Iberica si nu cred ca este necesar sa comentez prea mult despre acesta, dar te sfatuiesc sa incerci sa vii in Romania pentru a depista si trata problema.
Da a făcut, și au ajuns la concluzia ca nu am nici un microb?♂️
dobrin1019 întreabă: