Multor oameni le e frica de medici si interventii medicale, unii lesina cand vad un ac asa ca nu esti singurul.
Cat despre mica ta interventie chirurgicala, cred ca e una dintre cele mai simple si banale care se pot face, singurul lucru pe care o sa-l simti este injectie pentru anestezie locala, care nu doare mai tare decat daca te-ai psica tu de deget cu unghiile, dupa aceea degetul o sa-ti amorteasca si nu o sa mai simti nimic, ai grija sa nu uiti sa respiri de frica (nu rade, chiar se intampla, de aceea lesina oamenii la medic cand vad acul, pentru ca uita sa respire) concentreaz-te pe respiratie, vorbeste cu mama ta si chiar cu medicul in asa fel incat sa-ti iei gandul de la ce se intampla acolo. O sa fie bine
Am reusit dar a fost oribil!
Te inteleg.Ma tem de orice se afla in spitale si decat sa merg la doctor prefer sa ma chinui singura daca nu e grav,dar tu trebuie sa mergi neaparat.
O sa fie bine,gandeste-te ca unghia o sa fie mai sanatoasa si nu o sa ai dureri pentru ca-ti amorteste degetul. Poti eventual sa inchizi ochii si sa-ti imaginezi ceva o amintire placuta sau sa inventezi tu ceva cu ochii inchisi
''Curajul inseamna rezistenta la frica, stapanirea fricii, nicidecum absenta fricii " -Mark Twain
Prin urmare, incearca sa-ti dovedesti tie insuti ca-ti poti invinge frica, poti avea curajul de a o infrunta.
Bafta
Am reusit dar a durut!
Macar ai reusit
Sper sa prind si eu din curajul tau dat viitoare
Mult succes!
A fost oribil!
Te-a durut mai mult?
Mult mai mult!
E normal sa-ti fie frica, tuturor ne e frica la un moment dat, gandeste-te la cei care se opereaza pe organele interne, ce simt aia fata de ce simti tu in cazul de fata.Gandeste-te ca vei fi bine dupa procedura, emotiile sunt binevenite, e omenesc.
A fost teribil de rau!