| nicusornicusor a întrebat:

Saluut! Am avut si eu o problema cu cosurile..de 2 ani incerc sa scap de el si acum in sfarsit s-au cam dus.s-au uscat, insa eu am o piele sensibila si cu atat mai mult timp de 2 ani,, am avut timpsa le sparg,, si acum dupa uscare am pete rosii de la ele..cu ce creme sa imi curat fata de aceste semne?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Foloseste o crema de galbenele pentru pete e buna

| nicusornicusor explică (pentru mona):

Pentru pete..pt cojile uscate si semnele rosii de pe fata nu?

| mona a răspuns (pentru nicusornicusor):

Merge si pentru coji uscate si semne rosii

| nicusornicusor explică (pentru mona):

Dar o solutie farmaceutica care sa hidrateze intr-un fel pielea si sa curete nu stii?

| mona a răspuns (pentru nicusornicusor):

Stiu mai multe dar cel mai bine e sa mergi la farmacie si sa ceri o solutie care hidrateaza pielea si o curata, doamnele vor ti exact ce e mai bun pentru tenul tau

| Metalbrain a răspuns:

Crema hidratanta speciala pentru tenul sensibil. De exemplu, de la Bioderma sau Vichy sunt foarte bune, dar trebuie folosite un timp indelungatwinking

| oty2001 a răspuns:

Incearca Himalaya. La mine a mers EXTRAORDINAR si eu, ca si tine, am tenul foarte sensibil.

| nicusornicusor explică (pentru oty2001):

Este crema si curata asa bine tenul?

| oty2001 a răspuns (pentru nicusornicusor):

Nu e crema si DA. curata foarte bine tenul

| nicusornicusor explică:

Am cumparat 5 pliculete de argila..cum trebuie mai exact preparata? dau funda