| 000001girl a întrebat:

Saluut! De apeox. 1 an de cand am avut ultimul atac de panica patca atat de rau a fost in cat am tot timpul senzatia de nod in gat, sufocare etc. Pe langa asta mi-au aparut nistr ganglioni la gat de vreo 6 luni, tin sa mentionez ca dor si am sub maxilar doar, am mai avut unul si in zona inghinala care a disparut, idei, sfaturi? Urmeaza sa merg si la medic!
Dau Funda!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
6 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Nmai medicul stie, ce varsta ai? Esti fată?

| 000001girl explică (pentru CristiDinBucuresti):

20, da, sunt fata!

| 000001girl explică (pentru Violleta2022):

Sunt atat de grave oare? sau poate fi cancer, am auzit tot felul!
p.s: scuzati scrisul, ma grabeam si nu am scris corect gramatical.

| Simpatic a răspuns:

Ganglionii inflamati nu au legatura cu atacurile de panica avute in trecut si nici cu cele din prezent!
Ganglionii inflamati arata de obicei o infectie, un virus in corp dar nu in toate cazurile este musai ceva periculos!

Foarte bine ca mergi la medic dupa care vei face probabil un set de analize, este chiar recomandat!
Cum am zis nu te pacienta.