| justateenagerrrr a întrebat:

Saluuut! Sunt băiat, am 15 ani și cam am o problema, mereu după ce ma rad in zona intimă, după câteva zile mi se formează niște bubițe care seamănă cu niște coșuri și ma doare foarte tare dacă ating zona respectiva. Știți cumva cum sa fac sa nu mai apăra după ce ma epilez?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| Bozgi200 a răspuns:

Apar deoarece te iriți. Nu ai ce sa le faci. Încearcă sa te razi cu spumă nu o mai fa pe uscat

| justateenagerrrr explică (pentru Bozgi200):

Pai cu spuma ma rad :/

| corbulalbrosu a răspuns:

Renunta la ras si foloseste o masina de tuns pentru a-ti aranja podoaba zonei pubiene. Succes!

| Emilian65 a răspuns:

O perioada de timp nu te ma rade. Lasa parul sa creasca. Ori nu te vrea iubita neras acolo jos?

| anamaria82726 a răspuns:

Asa se intampla cand te epilezi cu acea lama fiindca te iriti. Toti care se epileaza in zona intima asa au problema asta. La inceput pare ok dar cand mergi se formeaza incet incet acele bubite. Si fetele au problema asta. Unii nu o au fiindca nu au pielea atat de sensibila. Dar eu zic ca un procent mare care se epileaza cu lama in zona intima se irita. Daca ai incerca cu masina, cu ceara, cu benzi ai vedea ca nu te mai iriti. Daca vrei neaparat sa te epilezi, fiind baiat, iti recomand masina. Nu va arata foarte,, uniform,, dar fiind baiat nu este foarte deranjant, mai ales la varsta ta

| justateenagerrrr explică (pentru anamaria82726):

M-as putea epila și cu crema depilatoare sau nu e recomandat?

| anamaria82726 a răspuns (pentru justateenagerrrr):

Nu ca nu e recomandat, dar doare mai tare