Mă`... suntem două nebune în cazul ăsta. Și mie mi se pare că are miros de rugină, un pic. Nu e foarte puternic mirosul, dar îl poți distinge. Mai toți zic că nu are miros. Numai bine!
Interesanta intrebarea! Ce sa spun, eu nu am incercat sa-l miros. dar stiu ca are gust! rugina? Suna prea mult. desi? nu stiu, promit ca incerc si revin ... funda?
Spui asta doar pentru ca ai citit Twilight.Intr-un capitol Bella spune ca sangele miroase a rugina si a sare. Vrei si tu sa fii o micuta"Bella".
Te rog...
Si nu, sangele nu are miros.
N-am citit Twilight si daca e asa, ei bine, e o coincidenta grozava! Ei bine, multumesc, ma voi apuca sa citesc o carte noua!
Nu stiu sincer daca are miros... Poate devi vampiritza, ei pot "mirosi sangele"
sarea are miros?
Da,foarte puternic, poate sunt mai sensibila la mirosuri.
Chiar miroase! Nu numai al meu, tot sangele miroase! Nu sunt nebuna, e adevarat!
Sangele are un oarecare miros (si gust) metalic, deci asocierea cu rugina e potrivita, zic eu. Nu e un miros evident, insa daca esti ceva mai sensibil, il poti simti.
Misto replica(Twilight Saga). Dar, oricum chiar daca ai citit sau nu iti spun ca sangele are miros, insa trebuie sa ai mirosul mult mai dezvoltat decat al unui om, cel putin asa cred.