Poi teoretic dupa epilare la salon o sa iti te dea si cu o crema speciala sa nu te iriti.Sunt foarte multe produse dar depinde si de pielea ta, nu toate avem pielea la fel, de ex cu ce te dadeai si inainte ar trebui sa functioneze, dar tinand cont ca este prima oara cu ceara trebuie sa fi pregatita asa cum zici si tu.Eu folosesc Nivea, cea normala in cutia albastru inchis si nu m-am iritat niciodata.Dar la tine o sa fie oricum cam greu fiind prima oara, piele nefiind obisnuita, iti zic sa ai si totusi la indemana o crema de galbenele stiu ca poate calma zonele cu usturimi.In rest iti mai pot spune sa ai si grija la ce fel de lenjerie o sa porti, exclude dantela si sinteticul, si opteaza petru un bumbac subtire.Mult noroc si sper sa nu ai probleme si sa fie totul ok.
Multumesc, Ana. Da, stiu ca ma da cu o crema, e un fel de gel... ma gandesc ca e acelasi cu care ma da si pe picior dupa ce termin cu epilatul. Am auzit de pudra cu menta...tu stii ceva?! E buna? M-am gandit si eu la crema de galbenele, ea face " saracuta " bine la orice e " intrebata " : )
Da am auzit ca este foarte buna petru calmarea iritatilor dar nu am incercat si de aceea nu ti-am recomandat-o. Poti sa o incerci dar iti zic sincer petru prima oara o sa fie groaznic, durerea o sa persiste si dupa terminare, nu vreau sa te descurajez dar imi aduc aminte cum a fost la mine, bine poate u esti mai puternica si ai un organism care sa reziste mai bine la durere si chair sper asa sa fie.Si iti mai recomand daca mai ai dureri si cand ajungi acasa sa pui niste gheata dar sa ai grija sa nu o ti exagerat de mult sa nu racesti.adevarul este ca eu chiar folosesc crema de galbenele la foarte multe, si asta nu petru ca mi-a zis si mie cineva ci petru ca mi-a recomandat-o medicul meu de familie si sunt genul care prefer cremele de la palfar sau chair tratamente cat mai naturiste
obsesion15 întreabă:
Wagner_Jill_1998 întreabă:
Ofata122 întreabă: