Trebuie să îți fixezi oasele rupte în poziția normală și să stai așa minim 30 de zile fără să miști mâna.
Pai a inceput vacanta de vrei sa faci asa ceva?
adica tu vrei ca cineva sa creada ca ai mana rupta, cand esti ok?
Altceva nu prea ai ce face. Mergi la medic sa fii sigur ca se prinde totul drept si corect acolo altfel o sa te chinui si o sa ai nevoie de interventii chirurgicale.
Stiu ca nu-i ce vrei sa auzi dar daca era o solutie mai usoara era prima pe care ti-o sugeram.
Bună! Oasele rupte le pune DOAR medicul în ghips după ce vede radiografia. De cele mai multe ori se mai face o radiografie de control cu ghipsul pe mână. Am văzut ghips pus de 3 ori fiindcă oasele nu erau în poziția corectă sau era prins nervul etc. Apoi dacă le pune aiurea și i se fixează prost? Am văzut cazuri când a trebuit operat pentru a reface toată treaba fiindcă se fixase prost. Pt fracturi mergem la medic fiindcă nu avem röntgen-ul în ochi și nu merită din prostie să rămânem cu mâinile strâmbe sau cu dureri mari ani de zile. Numai bine!
Când ai o mana rupta nu mai stai sa întrebi pe TPU, ca ești în 5 minute la spital cu dureri infernale și cu rugăminți la Dumnezeu.
Crede-ma nu e ruptura.Eu am luat injectii sa rezist pana vine salvarea și tot am zis ca urc pe pereți.