anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Se drogheaza demi lovato si miley cyrus?(dau o funda raspunsului cel mai bun)

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| xGypsyQueen a răspuns:

Eu stiu doar de Miley ca se drogheaza. Dar pana la urma e viata ei si face ce vreaoh go on Despre Demi nu stiu nimic.Doar ca a facut niste poze cu o dansatoare in ipostaze mai... intime sa zic asa xD

173 răspunsuri:
| MeimeiPinguinu a răspuns:

Da ce va intereseaza atata de ele? pune-ti in fiecare zii aceeasi intrebare da mai uitati-va la celelalte raspunsuri, aceleasi raspunsuri primiti daca pune-ti aceeasi intrebare, in loc se te preocupe altceva te preocupa 2 drogate care nici macar nu stiu ca existi si le doare in cur de tine.

| mdany a răspuns:

Buna. Din cate am citit pe net Demi Lovato a fost prinsa cu droguri.Citeste asta "Demi Lovato, atista care se afla in prezent internata intr-o clinica de recuperare, este acuzata de consum de cocaina si alcool, informeaza contactmusic.com."
Iar Miley Cyrus se stie ca se drogheaza.Acuma orice "super vedeta" se drogheaza o data si odata.
O zi buna.

| DeeaLove08 a răspuns:

Despre demi am auzit din revista bravo ca se drogheaza si a fost internata intr-o clinica. in bravo au aparut si imagini cu ea cand era taiata pe mana.

| LoOvE a răspuns:

Demi nu e emo. Cei de la Disney spun ca avea niste semne pe mana datorita bratarilor de plastic prea stranse...acum nu stiu, oricum daca ar fi adv. a fost, dar acum numai e.

A fost sau este internata intr-un spital nu pentru nebuni ci pentru ca avea niste probleme emotionale si era cu nervii la pamant.

Unii spun pe net ca ar fi consumat si ea droguri si ar fi consumat alcool destul de mult. sper ca nu)

Miley in schimb fuma iarba...sau ce fuma ea...plante etnobotanice ce contin salvie (in california este legal drogu asta).

| thealchemist a răspuns:

Toate vedetele se drogheaza. e vorba de comportamentul tipic al celebritatilor, ar trebui sa te miri daca gasesti o vedeta care nu se drogheaza, aia ar fi exceptia dar nu regula.

| Onutzyk a răspuns:

Pai...
1) Demi - se zice ca se drogheaza si ca se taie cu lama. Ca se taie sunt dovezi destul de clare [adica semne pe mainile ei], dar ca se drogheaza nu.
2) Miley - Au aparut pe net niste poze cu ea fumand salvie... Drogul asta e legal prin Chicago [sau ceva de genu] acolo unde a fost vazuta ea. In rest nimic mai mult...straight face

funditaaa?batting eyelashes

| nonny50 a răspuns:

Daaaaa...rau

| AddaXD a răspuns:

Da, Miley se drogheaza a fost si un articol in ziar. Mie mi se pare ca este pacat de ea, este vedeta, are tot ce vrea si ea se drogheaza...sad
Dar de Demi eu stiu ca nu se drogheaza.

| Camyyy_5609 a răspuns:

Demi Sigur ca nu Da miley cam daa defaptt a dat si in ziarr sunt siguraa ca l.am citit. da cred ca a vazut la prietenele eii si cum zice orcine "Hai sa incerc si eu ceva nou sa vad cum e." cred ca asta a fost la ea nu de placeree. cred ca a vrut doar sa incercelove struck Parerea mea:*!

| Bybanu a răspuns:

Miley Cyrus da ( http://www.tmz.com/......h-montana/ ) aialalta nuhs

| marya a răspuns:

Nu Demi. Miley, da!
Uite aici filmul cu Miley http://www.myidol.ro/miley-cyrus-fumeaza-bong-tmz-video.html

| ProjectJackpot a răspuns:

De ce sa se taie pe vene sau sa consume droguri? Ele constientizeaza pericolele, cred. Si daca au o viata fericita pe care orice om si-ar dori-o.winking

| ღBizarreCrazyღ a răspuns:

Oameni buni. eu, cel putin din cate am citit mai peste tot pe netu' asta plin de minciuni, miley s-a drogat sub presiunea prietenilor la o petrecere privata de ziua ei de 18 ani. cat despre demi se spune ca se droga de mai mult timp, si chiar ca se taia cu lama. ceea ce este sigur, este ca starea ei era destul de grava, mai grava decat a lui miley, de aceea a fost internata intr-un centru de recuperare. suferea de depresie. pana la urma nu avem de unde sa stim ce fac ele. e viata lor. daca miley a tras pe nas o data in viata ei, toata lumea critica si o judeca pentru ceva ce poate si ei au fost tentati sa faca. anturajul este de vina, nu persoana in cauza. am tot auzit chestii cum ca parinti disperati de soarta au inceput sa umble cu prejudecati si sa o jigneasca spunand ca sunt foarte dezamagiti si ca o vedeta a copiilor nu ar trebui sa faca asa ceva find un exemplu prost pentru odraslele lor. daca nu stiu sa-si tina in frau "fetitele innebunite dupa hannah montana" asta nu inseamna ca miley a facut o crima de talie mondiala. a fi drogat nu inseamna sa tragi o data pe nas si sa o termini cu "calatoriile". a fi drogat inseamna deja sa fi dependent de substanta pe care o iei. de unde putem noi stii ce se intampla acolo? presa arunca cu batjocuri ori de cate ori are ocazia, si infloreste situatia foarte mult. pana la urma scandalul asta deja s-a incheiat. despre demi, am inteles ca deja este intr-o stare mult mai buna si ca va reveni in forta. traiti-va viata si nu va mai bateti capul cu astfel de chestii. happy doar parerea mea, nu loviti prea tare.

| LolaKissTheGirl a răspuns:

@Onutzyk: Si Selena nu se taie cu lama? Vezi ca si ea a aparut cu acelasi semne in anul 2009.
@Adela: Sa-ti raspund la intrebare:
Demi - a trecut printr-o perioada mai grea si fanii inca o sustin. Nu s-a vazut la People Choice Awards? Cu siguranta!
Miley - da a aparut un videoclip cu ea pe net fumand salvie, dar e viata ei face ce vrea cu ei

Saracii oameni de la Disney! Au ghinioane peste ghinioane...

| TheLastDancer15 a răspuns:

Miley : SIGUR... demi: nu sunt prea sigura ca ar fi in stare... big grin

| lylo a răspuns:

De demi lovato nu stiu... dar am vazut un filmulet cu miley cand se droga... acum nu stiu daca e adevarat,,, oricum nu ma prea intereseza big grin

| ZâmβέŤ a răspuns:

Miley se droheaza dar Demi nu cred.love struck

| Izz a răspuns:

De miley am auzit ca da, de demi lovato vazusem o stire ca luase ceva.

| Adynanana a răspuns:

Pai...asa spun cei din presa; dar nu se stie [e posibil nu pot sa spun nimic concret inca]

| deutza_2137 a răspuns:

Se drogheaza amandoua!

| Kissmeshean a răspuns:

Cântăreaţa şi actriţa americană Miley Cyrus, eroina din serialul de televiziune pentru adolescenţi "Hannah Montana", a fost surprinsă de o cameră video în timp ce se droga cu plante etnobotanice, împreună cu câţiva prieteni de-ai ei, informează billboard.com.

Incidentul a avut loc, luna trecută, în reşedinţa din Los Angeles a artistei, cu ocazia petrecerii aniversare a acesteia. Miley Cyrus a împlinit vârsta de 18 ani, pe 23 noiembrie.

Într-o înregistrare video postată pe site-ul TMZ.com, tânăra artistă americană poate fi văzută în timp ce inhalează fumul provenind dintr-un obiect din sticlă, fiind înconjurată de câţiva prieteni, în reşedinţa ei din Los Angeles.

"Ok, acum voi deraia puţin", a declarat Miley Cyrus, după ce a expirat fumul inspirat.

"Voi avea parte de o călătorie mică şi obraznică", a adăugat artista.

În minutele care au urmat, artista a pretins că unul dintre prietenii prezenţi la acea petrecere aniversară seamănă foarte mult cu fostul ei iubit, actorul Liam Hemsworth, după care a început să râdă incontrolabil.

| Alexutza_7247 a răspuns:

Da Amandoua consuma droguri. uitate aiciVideo | Miley Cyrus se droghează cu salvie :: Libertatea.ro...http://www.bestmusic.ro/......91517.html
... Sper ca ti-am fost de ajutor. sper funda

| CristinaCh a răspuns:

Vad ca ai dat fundita unui raspuns care nu este nici 10% aproape de adevar. Sa-ti zic eu cum sta treaba.
Da, Miley Cyrus se drogheaza, nu o data ci de mai multe ori s-a drogat. Si Demi Lovato de asemenea. Uite, citeste aici, si alta data asteapta un raspuns mai sigur :
http://www.popcorn.ro/index.php?c=19&a=11496

| RheaLustzig a răspuns:

Mda de parca ar conta laughing toate vedetele se drogau in trecut, si acum de ce nu?

| PopStarInMyMind a răspuns:

Buna!
Miley mai mult ca sigur se drogheaza pentru ca:
In primul rand au dat videoclip care dovedeste(mai jos link) si in al doilea dupa cum sti ea incearca sa iasa din pielea fetei cuminti care joaca in Hannah Montana si chestia cu drogurile ar fi schimbat(si chiar asa a fost) parerea tuturor fanilor!
http://www.youtube.com/watch?v=qo_74l94NTg
Cat despre Demi Lovato, nu cred! Din cate am citit eu, cineva a delarat asta! Nu exista nicio dovada! Si intr-o revista scria ca in scoala generala toata lumea o ura! Cine stie, poate cineva de la scoala a incercat sa se razbune declarand asta! Oricum, eu una nu as crede-o pe Demi in stare sa se drogheze! O fi avand ea probele psihice, dar asta doar din cauza ca s-a despartit de Joe! Dar nu cred ca ar putea sa ajunga atat de departe! Din cate stiu, ea se "trateaza'' prin muzica! Deci, atata timp cat nu exista un video sau o poza ca sa dovedeasca asta, nu putem crede!
Sper ca te-am ajutat!

| Maiiiiia a răspuns:

Si demi lovato se drogheazacrying aman2 is doua proOaste si nemernice care na is copii care ii au ca idoli si cand aud parca li se surbela orice vis ca ii cel mai bun idol si miley si demi sunt doua c...e si p...e parerea mea

| 0SomeOne0 a răspuns:

Buna! Iti voi arata cateva articole care te vor ajuta:
Demi Lovato, atista care se afla in prezent internata intr-o clinica de recuperare, este acuzata de consum de cocaina si alcool, informeaza contactmusic.com.

Vedeta Disney in varsta de 18 ani urmeaza in prezent un tratament pentru refacerea 'fizica si emotionala', insa anumite voci din anturajul ei au inceput sa o acuze de probleme de sanatate mai grave.

Un tanar liceean american, pe nume Brian Payne, a declarat ca a fost martorul unei scene in care Demi priza cocaina la o petrecere.

Baiatul sustine ca atat el cat si artista au mers la un concert al trupei Neon Indian in Dallas, chiar dupa sarbatorile de Craciun de anul trecut.

`Insufla linie dupa linie ca un profesionst, si avea 17 ani pe atunci. Imi amintesc ca facea asta ca si cum ar fi avut multa experienta, nu parea ceva nou pentru ea`, a declarat Brian Payne pentru revista Lifeandstylemag.com.

O alta sursa din anturajul lui Demi spune ca starea ei delicata de sanatate se datoreaza in marte parte despartirii de Joe Jonas, eveniment care a marcat-o profund.

`Demi a fost foarte deprimata in ultima vreme. Bea alcool direct din sticla, fara sa respire prea mult`, spune sursa.

Familia lui Demi Lovato nu a reactionat inca acuzelor grave care i se aduc adolescentei, insa tatal vitreg al vedetei da vina pe "imensa presiune a celebritatii", lucru de care s-a temut acesta inca de prima oara cand fiica lui a semnat cu Disney.

Alti membri ai familiei lui Demi il blameaza insa pe Patrick Lovato, spunand ca nu are dreptul sa-si dea cu parerea despre ea cata vreme nu i-a vorbit de doi ani.

Miley Cyrus face din nou furori pe internet.

La numai o saptamana dupa ce pe internet au aparut cateva poze despre care se credea ca o infatiseaza pe Miley aproape dezbracata, furate din telefonul mobil al vedetei, solista a fost filmata in timp ce inhaleaza substante halucinogene.

Miley rade si il confunda pe un tip din gasca cu Liam, fostul sau iubit.

Filmuletul este cu atat mai controversat cu cat substantele inhalate de Miley sunt ilegale in Statele Unite.
http://www.realitatea.net/......81813.html

http://www.libertatea.ro/......14371.html

http://www.bestmusic.ro/......92648.html

Nu este sigur daca Demi se drogheaza sau a fost internata in la dezintoxicare doar pentru "refacerea fizica si emotionala", dupa despartirea de Joe Jonas, dar Miley Cyrus se drogheaza cu siguranta. Exista acel filmulet cu ea in care se drogheaza.
Sper ca te-am ajutat!

| katherine_9164 a răspuns:

Eu stiu doar de miley...nu si de demi:D
uite aici un video cu miley:
http://www.apropo.ro/......eo-7809121

funda?:o3p