anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Se drogheaza demi lovato si miley cyrus?(dau o funda raspunsului cel mai bun)

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| xGypsyQueen a răspuns:

Eu stiu doar de Miley ca se drogheaza. Dar pana la urma e viata ei si face ce vreaoh go on Despre Demi nu stiu nimic.Doar ca a facut niste poze cu o dansatoare in ipostaze mai... intime sa zic asa xD

173 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Miley Cyrus nu se drogheaza, dar Demi da. Demi sa drogat din cauza unei deprezii dupa despartirea lui Joe Jonas, care acesta este iubitul lui Ashlee Green. Demi sa mai si taiat pe maini.Acuma aceasta se afla intr-o clinica de nervi:d

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu de demi nu stiu nimic. dar de milei stiu ca a consumat plante etno potnice

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu selena se drogheaza

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu ci selena

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Peste tot aici se spune ca este adevarat si eu cred

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Auziti...

miley nu se drogheazaoh go on

sa nu crededti tot ce auziti

in acele filmulete ea joaca rolul unei drogate si a unei betive

asa ca deacum nu va mai lasati pacaliti de oricewinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da se drogheaza...sunt multe care aratha asta, poze si comportamentul lor...ranile care le au pe maini de la injectziile cu care le injecteaza pntru a se droga, si mai multe, cerceteaza si vei afla mai mult. pup

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Miley Cyrus stiu sigur ca se drogheaza dar Demi Lovato sigur ca nu doar sunt verisorul ei si o vad cam des.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da hannah montana e oproasta

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

miley daca ma asculti, esti preferata mea. Dami un raspuns si tu

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Miley da. exista si videoclipuri cu ea drgogandu-se la majorat, iar demi nu stiu...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Miley cyrus cred ca se drogheaza deoarece arata si este cam Destrabalata dar demi nu cred este o fata super tare si i-mi pare rau ca si-a pierdut iubitul stiu cum e.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sa drogheaza miley cyrus dar demi nu stiu

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daaaaaaaaaaaa

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Http://www.mtv.ro/......e-net-foto nu stiu cat de mutl te-am ajutat dar demi lovato e de tot rasul

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Http://www.tmz.com/......h-montana/

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Miley cyrus se drogreaza iar demi nu prea stiu scuze.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da miley si demi sa drogheza sa spune ca miley s-a drogat cu salvie si demi ca cocaina zicea pe net ca demi s-a drogat din cauza despartirii cu joe jonas vedetele din ziua da azi nasol, nu?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu stiu ca demi se drogheaza am citit in revista popcorn

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sincer cred ca dor demi lovato se drogheaza an schimb miley cirus nu pentru ca ea are mai multe de facut si nu si pierde ea tinpu pretios casa se drogheze pupici cel mai mare fan al hanney montana orzan denisa marinela pa adela

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da amandoua sunt vara lui demi si e internata sa nu faceti ca ele

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da amandoua sunt cele mai proaste si se drogheaza acum o sa vedeti ca si selena o sa se drogheze ca sa fie toate in tot si da demi se drogheaza de unde stiti voi ca nu sunteti mare destepti daca mai stiti demi este acum la os c de nervi pentru ca ea se droga ca sa scape de nervi nu stiti nimic fraerilor

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Miley da dar demi niciodata

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Demi lovato se droga sigur de miley nu stiu dar e viata lor fac ce vor in ea...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Hannah montana nu se drogheaza eu nu cred sasa ceva demi lovato poate dar hannah nu

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cumparati revista Popcorn, acolo gasiti un articol despre Demi destul de interesant, acum stie toata lumea ca Demi se afla la un spital unde face tratament pentru depresiile ei, am vazut poze cu spitalul si cu ea avand taieturi la incheietura mainii, toate astea din cauza ca nimeni nu i-a fost alaturi, tatal ei a parasit-o de cand era mica si nici acum nu a trecut peste asta, cand mama ei s-a casatorit cu alt barbat, Demi nu ss inteles cu noul ei tata, apoi Joe a parasito, si asta a afectato, era foarte geloasa pe Ashley Greene, si din cate am citit din revista o fata care filtra cu Joe a ajuns sa fie zgariata pe fata si batuta de Demi, apoi pritenii ei gen Selena Gomez si Miley Cyrus nu i-au fost alaturi, Sel cand a auzit zvonurile despre Demi ca se drogheaza, s-a departat de ea. Mai multe in Popcorn din Februariewinking despre Miley Cyrus nu stiu nimic.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mai miley cyrus se drogheaza dar demi lovato nu daca nu spune presa mondena din america inseamna ca nu nici nu da dovezi de acest gen de lucru

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da miley.Dar poate si Demi

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da poate este adevarat ca se drogheza miley dar despre demi lovato nu am nimic de spus acest lucru este din partea paparatilor cred

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Probabil fiind in america totul este posibil