Eu stiu doar de Miley ca se drogheaza. Dar pana la urma e viata ei si face ce vrea Despre Demi nu stiu nimic.Doar ca a facut niste poze cu o dansatoare in ipostaze mai... intime sa zic asa xD
Http://www.mtv.ro/......e-net-foto nu stiu cat de mutl te-am ajutat dar demi lovato e de tot rasul
Da amandoua sunt cele mai proaste si se drogheaza acum o sa vedeti ca si selena o sa se drogheze ca sa fie toate in tot si da demi se drogheaza de unde stiti voi ca nu sunteti mare destepti daca mai stiti demi este acum la os c de nervi pentru ca ea se droga ca sa scape de nervi nu stiti nimic fraerilor
Cumparati revista Popcorn, acolo gasiti un articol despre Demi destul de interesant, acum stie toata lumea ca Demi se afla la un spital unde face tratament pentru depresiile ei, am vazut poze cu spitalul si cu ea avand taieturi la incheietura mainii, toate astea din cauza ca nimeni nu i-a fost alaturi, tatal ei a parasit-o de cand era mica si nici acum nu a trecut peste asta, cand mama ei s-a casatorit cu alt barbat, Demi nu ss inteles cu noul ei tata, apoi Joe a parasito, si asta a afectato, era foarte geloasa pe Ashley Greene, si din cate am citit din revista o fata care filtra cu Joe a ajuns sa fie zgariata pe fata si batuta de Demi, apoi pritenii ei gen Selena Gomez si Miley Cyrus nu i-au fost alaturi, Sel cand a auzit zvonurile despre Demi ca se drogheaza, s-a departat de ea. Mai multe in Popcorn din Februarie despre Miley Cyrus nu stiu nimic.
Vlalslsl întreabă: