anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Se drogheaza demi lovato si miley cyrus?(dau o funda raspunsului cel mai bun)

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| xGypsyQueen a răspuns:

Eu stiu doar de Miley ca se drogheaza. Dar pana la urma e viata ei si face ce vreaoh go on Despre Demi nu stiu nimic.Doar ca a facut niste poze cu o dansatoare in ipostaze mai... intime sa zic asa xD

173 răspunsuri:
| MadaPhuuu a răspuns:

Bineinteles ca nu. Ar fi o mare prostie.

| ioana2710 a răspuns:

Imi-pare rau dar da numai miley cyrus se drogheaza

| JuliaMihaela a răspuns:

Am citit in revista popcorn despre demi

| machia a răspuns:

Srry dar demi lovato se drogheaza de cand iubitul ei a murit. e nasoala treaba.as vrea sa dau de adresa adevarata a selenei gomez in care sa ii trm un mesaj in care sa ii spun "sa nu se apuce si ea de drogat ca e dintre singurele fete cantarete si actrite pe care merita sa le asculti. fani o iubesc si sa nu faca asa ceva. daca miley si demi au luat-o pe ulei sa nu faca si ea o prostie asa mare" (ce ma enerveaza fraierii si fraierele care isi fac id-uri pe nume de vedete ca sa nu mai poti sa dai de cine trebuie) (scuze celor care sunt fraieri si fac asa cevabig grin.sunt chiar enervanti)

| mickey a răspuns:

Demi se drogheaza.Am citi in toooate revistele, iar Miley sigur se drogheaza.

| EmoSceneGirl a răspuns:

Miley stiu ca se drogeaza dar de demi nu stiu. despre demi lovato stiu ca se taie dar alceva nu stiu

| GabyDarK_6835 a răspuns:

Da e adevarat am vazut da doar pe miley cyrus intr un filmulet de ziua ei

| ShotRONGrOOVE a răspuns:

Da Adela! Nu stiu cum Miley e in stare de asa ceva ea se drogheaza Miley nu stiu dc am vazut la stiri! Sa revenim! Dar, Demi Lovato sigur nu se drogheaza e prea draguta laughing

| DouaPuncteIcs_6421 a răspuns:

Da.Miley Cyrus se drogheaza...si eu am vazut-o.E chiar o fata proasta si nu stie ce inseamna sanatatea... oricum treba ei.oh go on

| Alexandra1499 a răspuns:

Miley da...dar si Demi a avut multe probleme in viata.si s-a si drogatwinking

| raduku12 a răspuns:

A tras iarba...da nu-mi dau seama de ce te intereseaza pentru ca eu stiu zeci de oameni chiar si copii de 15, 16 ani care isi baga zi de zi in vene si d'aia nu se intereseaza nimeniwaiting

| alexandra23_2096 a răspuns:

Miley Cyrus se drogheaza cu ceva otravitor vietii dar demi nu cred ca sa droghat

| alexandra23_2096 a răspuns:

Miley Cyrus se drogheaza dar Demi Lovato nu ar face asa ceva

| alexandra15_1741 a răspuns:

Ew cred ca da dar nu stiu daca altii cred la fel ca mine!

| Adrian_1983 a răspuns:

Miley Cyrus este o vedeta pop si in acelasi timp o vedeta T.V. Deci:Miley se drogheaza, si exista dovezi clare, mai ales video-ul. Asa ca Demi nu se drogheaza dar a facut poze in ipostaze intime cu o dansatoare si si-a taiat vena de la mana stanga.Raspun big grinemi nu se drogheaza, Miley se drogheaza cu totate ca nu-i bine.

| ilinca2101 a răspuns:

Normal fetele rasfatate de la hollywood se drogheaza si profita de banii nostri pentru ca noi le cumparam revistele si altele si le facem audienta uidandune la serialurile cu ele. astept o funda si zau sa va zic sunt cea mai buna prietena a lui demi lovato si stiu sa vorbesc limba romana. pa!

| anonim_5880 a răspuns:

De miley stiu ca se drogheaza dar demi nu prea cred :-o love struck kiss

| nicu_8551 a răspuns:

Http://vedetecoolstiri.blogspot.com/......miley.html sper ca asta te va ajuta fundita

| Nicolette a răspuns:

Bai stiti ceva ce va freaca pe voi grija ca se drogheaza ele, acum serios atata timp cat au talent si voce le e de ajuns ca doar nu se drogheaza pe scena... si dezbaterile astea sunt cretine rau, din ele reiese ca daca fac si ele asta o fac si fanii "papagali" ca stiti vorba aia ce face omul face si maimutawinking deci take it easy

| andreea64 a răspuns:

Da!

| danutza98 a răspuns:

Milley cyrus a luat-o rau pe o cale de neiesit. a vazut ca e celebra, adoarata de toate lumea si si-a pus lumea in cap.acum sincer pot spune ca toate vedetele care sunt puse in lumini ca da michel jakson au inceput sa si-o ia in cap.pe hi5 adevarat a lui milley cyrus sunt niste poze de la ziua ei. ea este imbracata foarte, foarte provocator si a facut poze cu tortul de ziua ei si prietenii ei dar in filmuletul de pe youtoube mie mi s-a parut ca ea nu este imbracata la fel. da-mi lovato nu cred ca se drogheaza, dar revista bravo a publicat niste articole bomba despre aceste lucruri...

| demi_2657 a răspuns:

Miley se drogheaza. demi nu se taie da dar nu exista dovezi ca se drogheaza. Miley nu a facut-o de buna voie a fist oblicata de mama ei maimaca sa drogat prima apoi a invatat-o si pe ea. miley a fost luata dupa strada de cineva care avea o tigara el.

| VaNeSa_7848 a răspuns:

Voi de unde stiti? ati vazut-o cumva sa se droghezwe?oh go on wsm

| aida8619 a răspuns:

Nu,nu se drogheaza