Nu stiu fratik. e cam trz. la varsta ta, incearca cu sportu. poate te ojuta dar nu cred, mergi la inot, baschet sau intindete la bara si leagati o greutate de picioare ..nush ce sa zic e prea trz la 2o de ani
Cresterea in inaltime este posibila prin exercitii fizice si o dieta ce stimuleaza anumite glande gestionand hormonul de crestere. Cel mai important lucru este faptul ca eliberand coloana de muschii alipiti de alungul timpului are loc asezarea discurilor spinale si in felul acesta se castiga rapid 2-3 cm. Exista un anumit tip de gimnastica pentru aceasta problema, gimnastica pe spaliere, efectiv ti se alungeste coloana vertebrala ceva de genu`.
La 20 de ani... cam nimic din tot ce zic baietii de mai sus nu mai merge. eu de 1 an stau intins cate 5-10 minute cu spatele la un spalier si nu am mai crescut. si am 22 de ani (deci de la 21). nu cred ca baschetul mai face ceva la varsta asta. coloana vertebrala isi inceteaza cresterea dupa atingerea a 18-20 de ani (de la om la om difera). poti incerca, cine stie, poate limita ta de crestere o fi mai sus ca varsta si mai ai o sansa. daca din sport nu poti, singura sansa e operatie de alungire a picioarelor, dar nu as face asa ceva nici batut. prefer sa stau la 1. 74 asa cum sunt decat sa mai adaug 4-5 cm cu o operatie nenorocita
Tine-te de baschet cam vreo 3 luni, asa, si. s-ar putea sa te inalti cu 7-8 cm.
anonim_4396 întreabă: