| elys26ro a întrebat:

Se moare de la aceasta gripa porcina?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
16 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Da, au murit si oameni care aveau alte boli (ciroza, diabet, obezitate), dar si multi tineri care nu aveau nici o alta boala au suferinta asociata.

mira
| mira a răspuns:

Numarul deceselor este in continua crestere.

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Da! ieri dimineata s-a anuntat la stiri ca in ultimele 24 de ore se mai dusesera in lumea celor drepti inca 9 suflete! Deja e coada la vaccinare! Grabeste-te!

| AvalohAlyn a răspuns:

Da, au murit oameni de gripa porcina.Chiar in ultimele 24 de ore 9 persoane.Nu e de gluma cu aceasta gripa. Aveti grija.

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Chiar acum da pe Otv ca nu stiu cati oameni au murit de la gripa aia chatterbox
Eu nu stiu ce sa credstraight face

cami
| cami a răspuns:

Si de la gripa normala se murea.

| hamsterx a răspuns:

Pai din cate banuiesc ca ai putut auzi la tv, au murit destui pana acum. din pacate!

| MihAelA_1847 a răspuns:

Da, se moare de la gripa porcina, mai ales in ultimele zile au murit f.multi,iar lumea s-a speriat si acum toti fac vaccin.

| gaga_5261 a răspuns:

Nu se moare daca e tratata la timp, se folosesc antiviralele! In rromania numarul de oameni care au murit este de 84!

| Seline a răspuns:

Cei care au murit de gripa porcina erau si diabetici, obezi si asa mai departe.Deci in combinatie cu alta boala. Daca stam sa ne gandim si o gripa sezoniera poate ucide happy

| wanda a răspuns:

Ca sa fi sigura ca nu mori poti face un vaccin anti gripa porcina...

| wanda a răspuns:

Foarte tare faza cu "eu cred ca din vaccinul ala se moare... e facut special ca sa mai reduca din populatie"
stai calmalaughing ca l. a facut si o prietena de. a mea de vreo saptamana si nu are nici p naibalaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca ai si alte boli... Da.
Daca nu, Nu.
Este de 20 de ori mai slaba decat o gripa normala.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Se moare si de la aviara, si de la aia clasica, si din multe alte motive de lipsa sanatate, asigurari medicale si lipsa profesionalism, in medicina.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da.Tocmai de asta se vaccineava pentru ca e o boala care da mortalitate, mult mai mare decat gripa obisnuita. Mortalitatea prin gripa noua ajunge la 2, 5 % iar la gravide chiar la 5%.

| alexya19 a răspuns:

Eu cred ca de la vaccinul ala se moare... e facut special pentru a mai reduce din populatie:-s

Întrebări similare