| Anonim9118 a întrebat:

Se poate face operați de cancer? E adevărat că pielea se face neagra și după cade? Dacă eu sunt sănătos când voi avea 21 de ani ar putea fi să sufăr de cancer? Doamne ferește! Cum îți poți da seama azi mi-a fost rău am vomitat mă doare capul gatul și oasele... vă rog spune-ți mi că nu e adevărat....cat mai trăiește un om care suferă de această boală?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| alina2k18 a răspuns:

Da, normal ca se opereaza tumorile de cancer, depinde de localizarea lor, stadiul etc.
Unii oameni isi continua viata perfect normal chit ca au avut cancer, de exemplu cancerul de piele este tratabil, cel de tiroida la fel.
Cu pielea neagra cred ca te referi la unul dintre tipurile de cancer de piele=melanom.
Nu, nu cade pielea, acea portiune neagra este excizata si tesutul se va vindeca.
Cred ca tu te referi la lepra, aia e alta boala.
Sau buba neagra=antrax
Sunt boli infectioase nu cancer.

| dullcat a răspuns:

De unde si pana unde ai ajuns la concluzia ca suferi de cancer? Du-te la medic, nu iti pune singur diagnostice care doar iti fac mai mult rau, in functie de ce citesti pe google.

| Anonim9118 explică (pentru alina2k18):

Și dacă eu acum nu am pot avea doamne ferește mai târziu pe la 21 de ani nu cred că e posibil nu?

| MarianWLF a răspuns:

In faza de inceput cancerul nu doare, de aceea exista multa lume care habar nu are de aceasta boala decat in stadii avansate, nu ai cum sa ai cancer.
Ai simptome de gripa, cumparat-ti o cutie de synocam cu ibuprofen si paracetamol, in 2 zile te pune pe picioare e foarte bun.

| dullcat a răspuns (pentru alina2k18):

Cancerul este tratabil odata depistat inca de la bun inceput. Dupa aceea sansele scad considerabil.Asta e durul adevar.