| OxanaBotna a întrebat:

Seara buna! Am inceput un regim drastic de slabire si anume nemincatul pe o perioada 3 saptamini, faza e ca am mai tinut o data 1 saptamana si nu mi-a fost nimic, credeti ca voi slabi garantat toate kg in plus fara sa ma simt rau?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Nu_Are_Nume_Deea_1978 a răspuns:

Bună, am 16 ani, şi în aprilie aveam 53 de kg. Am neglijat foarte mult mesele, iar în prezent am 45 de kg. La mine a mers. Fără exerciţii. Dar câteodată am ameţeli, deoarece unt sub limita normală de greutate, pentru înălimea de 1.65.

Poţi să slăbeşti dacă mănânci regulat, de 3 ori pe zi, dar foarte puţin şi fără dulciuri şi grăsimi.

Fundă? big grin

7 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Dacă vrei să-ți distrugi sănătatea și să te alegi și cu niște vergeturi, fă-o!

| BIOO a răspuns:

Domnisoara, lipsa de vitamine, calciu si suport al alimentatie poate cauza scaderea imunitatii si ajungi sa o dai in diverse. Cel mai bine este sa incerci un program de detoxifiere naturist/homeopat, nu alopat/chimicale ca sa-ti reglezi metabolismul timp de 1 luna de zile si astfel reusesti sa slabesti. Da-mi mesaj pe lazarescu_constantin (id messenger) sa-mi raspunzi la mai multe intrebari cu privire la a ta problema de greutate si sanatate, iar astfel iti voi recomanda un program de detoxifiere/slabit!

| OxanaBotna explică (pentru Nu_Are_Nume_Deea_1978):

Ms o sa tin cont de sfaturile tale :*

| IMC90 a răspuns:

Nu, cred ca o sa ajungi la spital pe perfuzii
Ca sa slabesti, organismul are nevoie de energie...
Daca tu nu-i mai dai nimic, se comporta ca si cum ar hiberna, vei slabi 4-5 kile in primele zile si apoi vei mai slabi cate juma de kg pe saptamana
Imediat ce il vei seca de vitamine si minerale (asta se intampla in cca 5 zile) o sa inceapa unghiile sa se crape si parul sa cada.
Si, la sfarsitul dietei, ca bonus vei avea niste colacei de toata frumusetea (asa se intampla cand slabesti fara sa faci sport)
Concluzia, o sa arati mai rau ca la inceput si o sa ajungi si la spitalwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna,
Fara putina miscare, absolut orice fel... (mers pe bicicleta medicinala, urcat scarile, exercitii in casa, mers pe jos etc. ) vei elimina grasimea impreuna cu masa musculara. Atunci cand nu faci miscare si ti regim drastic nu vei elimina doar grasimea, va fi eliminata o parte foarte mica din grasime impreuna cu vitaminele si proteinele din masa ta musculara.
Eu am tinut toate tipurile de diete... absolut orice. Insa n-am incercat cu nemancatul atatea saptamani...Tot ce am zis eu cu masa musculara mi-a explicat un doctor endocrinolog.
Eu n-am slabit nici pana acum cine stie ce, intr-adevar n-am pus peste ce aveam pentru ca mai tot timpul scad un kg- doua si apoi le pun la loc, ceea ce cred ca e cel mai ok.
Gandeste-te ca sunt persoane care ar da orice sa aiba corpul tau, al meu si al tuturor care vor sa slabeasca. Persoane bolnave, cu boli grave ar vrea sa aiba sanatatea ta. Iar tu? O irosesti pe 3 saptamani fara mancare... Logic ca vei fi la spital, asta e clar.
Nu iti tin morala, vreau doar sa te ajut. Putem rezolva altfel, nu cu infometarea.
Nu stiu daca iti place Demi Lovato, eu o plac ca persoana... citeste-i povestea. Si ea are problemele astea, insa a inceput sa isi accepte corpul cu mandrie, pentru ca cine te place ti-l va adora. Crede-ma...
Eu plec la mare curand laughing mi-am facut putin probleme, insa a inceput sa nu-mi mai pese asa tare. Trebuie sa arati decent, clar! Dar cu bun simt.
Numai bine.

| OxanaBotna explică (pentru anonim_4396):

Ms scumpo :*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru OxanaBotna):

Cu placere iubita :*.