Toate stim(sau ar trebui) asta. Insa atunci cand o simtim pe pielea noastra, la cat de paranoice suntem noi, femeile, singurul motiv este,, Sunt insarcinata!".
Daca sunteti constiente si va respectati, si ii acceptati pe "zmei" numai cu prezervativ, e mult mai bine, mai sanatos pentru toata lumea si nu ajungeti paranoice!
Ca sa nu mai REamintesc ca, la varstele mici, pan ain 18 ani si dupa Bacalaureat, ar trebui sa va LIMITATI la PETTING, care va ofera aceleasi senzatii faine, dar fara riscul sarcinilor si bolilor, pentru ca inseamna a face TOT, dar FARA penetrare sexuala!
Oricat mi-ar fi placut sa-ti dau dreptate, nu pot. Doar prin abstinenta poti fi 100% sigura ca nu esti insarcinata. Orice femeie se gandeste la ce e mai rau cand se vede pusa in aceasta situatie.
Si intr-adevar, oricat de,, mica" as fi eu, mi-am asumat orice risc odata cu inceperea vietii sexuale aproape de varsta de 18 ani.
Pana la urma, fiecare este liber sa faca propriile alegeri, este corpul fiecaruia. Si e trist daca gandesti ca orice fata care face sex/dragoste pana in 18 ani va ajunge mai devreme sau mai tarziu o desfranata.
Nu pot fi de acord cu tine! Daca si ce ajunge cineva in viata, depinde preponderent de ce si cum invata, si mai ales cum aplica si cum se poarta cu ceilalti! Nu scrie niciunde ca daca incepi viata sexuala la 17, 5 trebuie sa esuezi! Eu cunosc multe cazuri care au evoluat frumos! Si apoi, mai depinde foarte mult si cum gandesti & actionezi, dar si cum reaactionezi la tot ceea ce ti se "intampla"! Daca fetele tinere s-ar gandi mai mult, si ar face PETTING, inainte de a trece la sex, ar fi mult mai bine! Pentru ca nimeni nu-ti poate "garanta" ca, oricat de mult l-ai iubi pe "primul", acesta va si ramane alaturi de tine pana la capat! Din pacate, multi baieti mint fetele ca le "iubesc" la nebunie, etc, etc, doar ca sa ajunga cu ele la sex, si apoi, Dumnezeu cu mila! Bagati bine la cap! Sexul este ceva foarte complex, de fapt, nu este doar "introducerea intregului in fractie"! Mai bine mancati o ciocolata si supuneti la TEST baiatul, prin a invata si a face doar PETTING cu voi, pana dupa 18-19 ani! Si NUMAI cu PREZERVATIV! DECI, daca vreti tandrete si restul, NU abstinenta e solutia, ci PETTING-ul!