| Furnicuta000 a întrebat:

Si la voi in orase e epidemie de farmacii Dr Max? Inainte mai vedeam o Catena, Sensiblu, acum vad numai Dr Max

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
11 răspunsuri:
| Catrice a răspuns:

Parca imi pare bine că am numa 5 farmacii in tot orasul-o catena și restul "particulare" laughing

| Werrich a răspuns:

Mi se pare logic, Dr Max a cumpărat farmaciile Sensiblu.

| Furnicuta000 explică (pentru Werrich):

Am gasit acum un articol si cica Dr Max a cumparat toate farmaciile Arta si Punkt si o parte din Sensiblu. Deci asa se explica ca vad prin Bucuresti si Sensiblu si Dr Max in locul unora Sensiblu.
Dar am vazut Dr Max si in locul Catenei de vreo 2 ori...

| Yuoia a răspuns:

Daaa. Tot ce era Punkt, Sensiblu a fost transformat in Dr. Max (cine o mai fi si asta!).

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da,sunt din Bucuresti si sunt peste tot! laughing Am si card de fidelitate la ei. Aparent au peste 400 farmacii in toata Romania, dar ei s-au dezvoltat majoritar in alte tari europene. Dar mi se pare o farmacie la fel ca oricare alta.

| Furnicuta000 explică (pentru anonim_4396):

Farmacie ca oricare alta numai ca au aparut parca peste noapte, acum cateva luni nu era Dr Max si acum sunt 400 farmacii laughing
Iti dai seama cati bani au avut ei de si-au permis asta...

| anonim_4396 a răspuns (pentru Furnicuta000):

Daaa.Asa pare. laughing) Uite daca ai bani acum e un moment ideal sa obtii o franciza de la ei. Am vazut atatea spatii de inchiriat in zone foarte bune, cu vad. Orasul este gol, dar la farmacii tot vezi oameni, nu o sa moara niciodata.

| Balalau95 a răspuns:

Imi place Dr Max, dupa ce au interzis algocalmin-ul, acum nici o farmacie nu vrea sa vanda alte medicamente anti-durere si anti-vomitive (nu le postez aici) dar la Dr. Max le poti lua fara nici o problema... sa ma pipi pe restul tongue

insa eu stau in Bucuresti, daca merg pana la piata sunt 4 farmacii diferite, din care una "privata" (adica nu face parte dintr-un lant)

| Furnicuta000 explică (pentru Balalau95):

Eu numai pe la farmaciile mici de la tara gasesc algocalmin fara reteta

| Yuoia a răspuns (pentru Balalau95):

Se da in Bucuresti algocalmin fara reteta? La noi, si cu reteta si tot fac mofturi.

| Balalau95 a răspuns (pentru Yuoia):

Algocalmin nu am incercat, petru ca pentru mine nu are efect
dar eu am un alt medicament pe care il iau cand am o durere mai mare, si la un moment dat m-am dus la 3 farmacii si toate mi-au spus ca nu se mai da fara reteta angry

Întrebări similare