Parca imi pare bine că am numa 5 farmacii in tot orasul-o catena și restul "particulare"
Daaa. Tot ce era Punkt, Sensiblu a fost transformat in Dr. Max (cine o mai fi si asta!).
Am gasit acum un articol si cica Dr Max a cumparat toate farmaciile Arta si Punkt si o parte din Sensiblu. Deci asa se explica ca vad prin Bucuresti si Sensiblu si Dr Max in locul unora Sensiblu.
Dar am vazut Dr Max si in locul Catenei de vreo 2 ori...
Imi place Dr Max, dupa ce au interzis algocalmin-ul, acum nici o farmacie nu vrea sa vanda alte medicamente anti-durere si anti-vomitive (nu le postez aici) dar la Dr. Max le poti lua fara nici o problema... sa ma pipi pe restul
insa eu stau in Bucuresti, daca merg pana la piata sunt 4 farmacii diferite, din care una "privata" (adica nu face parte dintr-un lant)
Eu numai pe la farmaciile mici de la tara gasesc algocalmin fara reteta
Farmacie ca oricare alta numai ca au aparut parca peste noapte, acum cateva luni nu era Dr Max si acum sunt 400 farmacii
Iti dai seama cati bani au avut ei de si-au permis asta...
Daaa.Asa pare. ) Uite daca ai bani acum e un moment ideal sa obtii o franciza de la ei. Am vazut atatea spatii de inchiriat in zone foarte bune, cu vad. Orasul este gol, dar la farmacii tot vezi oameni, nu o sa moara niciodata.
andreipsps întreabă:
dobrin1019 întreabă: