Întrebare recomandată | ciakloverx a întrebat:

Simptome: stari de greata, dureri de cap, halucinatii, pierderea memoriei. ce am?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Elianna
| Elianna a răspuns:

Daca nu te droghezi, atunci ar trebui sa consulti un psiholog, ca asa incep bolile psihice.

7 răspunsuri:
| Empathizer a răspuns:

Pot fi multe, inclusiv psihoze sau tumori cerebrale. E necesar un consult medical, iar RMN-ul cerebral e obligatoriu.

| livio70 a răspuns:

LadyLike, un sfat simplu si cel mai bun pentru tine pe i l-am recomandat si amicei mele si a dat rezultate.Mergi la farmacie si cumpara un flacon de Calciu Beroca.Sunt tablete efervescente si are 10 intr-un flacon. Dintre toate vitaminele existente pe Pamant cei de la Rouche sunt singurii care au reusit sa faca cea mai buna solutie.Iti recomand sa tii acest tratament 3 luni si nu o sa mai ai probleme garantat.Inca cevabig grinupa ce iei o tableta te sfatuiesc sa mananci ca astfel te i-a ameteala si ti se face foame. Dupa 5-6 tablete ai sa ai surpriza ca citind ceva ce nu te intereseaza in mod vadit sa iti aduci aminte peste un timp.Sanatate si numai bine!

| Dismally a răspuns:

Ce fel de halucinatii? Ar putea fi vorba doar de oboseala, stres, dar cel mai bine este sa consulti un medic.

| Delicacy a răspuns:

Simptomele tale pot avea o multitudine de cauze. Dacă nu ai suferit în trecut de infecţii ale meningelui, formă severă de distres este răspunsul la întrebarea ta.

| alexandruth a răspuns:

Ceva boala cerebrala daca nu consumi stupefiante... straight face

| pwp a răspuns:

Ar trebui sa consulti un neuro psihiatru.

| ciakloverx explică (pentru Elianna):

Nu consum nimic. Multumesc tuturor de sfaturi, voi tine cont de ele