| Robotzzzi a întrebat:

Simt o ameteala usoara in cap cand conduc mai mult usoara... Oare am rau de masina? Oare de ce simt asta?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Gogosica99 a răspuns:

Nu are cum sa ti se faca rau cat timp conduci, ameteala poti sa o simti deoarece esti foarte atent si concentrat in timpul mersului, incearca sa iei o pauza scurta cand te simti ametit pana iti revi putin. Daca ameteala persista consulta un medic, dar eu iti garantez ca e imposibil sa ti se faca rau cat timp conduci, adica stari de greata si de voma, e demonstrat in fizica ca nu are cum deoarece creierul tau realizeaza ca masina se deplaseaza in fata si stie ce se intampla acolo, in schimb la ceilalti pasageri care se uita pe geamurile laterale sau inchid ochii si simt cum se misca dar corpul lor sta pe loc e altceva, atunci apar senzatiile de greata si ameteala.
Bafta!

| Robotzzzi explică (pentru Gogosica99):

Pai nu am stari de rau doar am senzatia de ameteala in cap dar foarte putin si rar mai ales cand trec multe masini dintr-o data pe langa mine ....Probleme cu ochii nu am cand am fost la scoala de soferi sa-mi fac analizele m-a consultat si cu aparat deala la ochii si nu am nimic...Sa incerc sa iau niste medicamente de rau de masina sau ce sa fac prietene?
Cand ma dau jos din masina nu mai simt nimic si nu m-ai am nimic

Răspuns utilizator avertizat
| Gogosica99 a răspuns (pentru Robotzzzi):

Cel mai probabil e de la concentrare sau depui prea multa presiune cand conduci, incearca sa fi calm, sa conduci incet, sa nu te panichezi daca se intampla ceva in trafic care iti poate perturba starea de relaxare, incearca sa asculti muzica dar nu foarte tare.
Condu doar cand esti odihnit si vezi sa nu cumva sa ai ceva deficit de calciu, magneziu sau alte vitamine elementare, cam din cauza acestora se datoreaza ametelile usoare