Mamei mele care are diabet i s-au recomandat 6 felii de pâine pe zi. Eu consum foarte rar... Dar, dacă am o pofta de o salata de icre sau de orice altceva, pot manca și 3 felii( din făină integrală).Mai am câteodată tendința când sunt cu familia sa îmi mai iau câte un burger din oraș.
Eu mănâncă pâine iau o pâine de culoare! și-l termin în 3 zile!
Am zis de culoarea fiindcă nu vrea sa fiu rasist! Am respect pentru pâinea albă!
Depinde de ceea ce mananc in ziua respectiva. La tine e bine ca respecti cele 3 mese/zi, eu am un program haotic de munca si de masa si de multe ori mananc doar odata sau maxim de 2 ori/zi iar atunci fie nu mananc paine deloc, fie mananc jumatate de franzela la masa respectiva (ma repet, depinde ce am pe masa).
Bună! Depinde! Ma zile când consum și zile cand nu! maxim 6 felii pe săptămână de pâine neagră sau intergrlă!
Am zile și zile, uneori nu mănânc de loc, alteori mănânc 300 grame. Depinde de pâine, în mod normal se calculează în grame consumate, nu în felii. Dacă ai o pâine mare, de 600 de grame, îți dai seama că o felie are în jur de 60 - 80 grame, dacă este o pâine mică ( 300 grame ) o felie are 30 - 40 grame. De exemplu astăzi am mâncat 2 pâinici mici la 80 grame, adică 160 grame de pâine și m-am săturat, cu fasole dacă interesează, adică am mâncat jumătate de pâine.
Depinde de corpul fiecăruia, de greutate, de înălțime. În general oamenii mai mari ( înalți și mediu ca greutate ) mănâncă mai mult, deoarece corpul are nevoie de o cantitate mai mare... deci sincer, depinde.
Cati ani ai? Ce inatime si ce greutate ai?
Eu am 36 de ani si mananc paine foarte rar, dar din pacate mananc alte prostii.
Mi se pare mult sa mananci atata paine, dar daca nu ai probleme cu greutatea si ai un regim echilibrat, e ok.
Eu tot ce înseamnă mâncare mănânc cu pâine(supe, ciorbe, paste uneori chiar și mămăliga până îmi dau seama) și sunt scobitoare. Mănânc câte 5-6 felii la un fel de mâncare, pâine albă normală de la brutărie.Am auzit pe mulți că pâinea îngrașă dar în cazul meu nu se aplică?♂️
Mananc la fiecare masa, garnituri: orez, caftori, legume, etc. Singurele cereale pe care le consum, sunt ovazul sau fulgii de porumb cu apa/lapte dimineata.
Singura data cand consum paine, e atunci cand ung o felie sau doua cu zacusca ocazional, sau cand mananc cu ciorba. Si de obicei doar 2-3 felii.
In rest, mancarurile le mananc fara paine.
Idk intre 6-8 felii, oricum mi-e indifenrent ce mananc, pentru ca pot manca si 20 de hamburgeri ca tot nu depun kg pe mine din pacate :///
NszjNjJnJzknzyynK întreabă: