Corect! Apa cu sapunul sunt mult mai bune decat orice alte prostii.Si eu am incercat multe, dar rareori au efect.Insa iti pot face o recomandare.Da-te seara cu crema de galbenele(o gasesti in farmacii)pe toata fata.Si stai cu ea pe fata pana dimineata.Mie sincer chiar imi curata fata aceasta crema.PS:Ai grija, inainte sa o aplici sa fie curata fata.Adica sa nu ai fond de ten sau mai stiu eu ce pe ea.
Acneea se poate face si de la apa. Te speli cu apa fiarta si racita? sau cu apa distilata?
Fata o poti curata cu solutii cu putin alcool!
Pai foarte buna este crema de melci nu mai stiu cum se cheama vezi si la teleshoping melcii isi regenereaza carapacea si asa e si cu cosurile sunt si niste creme la avon de cosuri intereseaza-te
Depinde ce fel de ten ai.
Dacă te speli cu geluri/săpunuri nepotrivite pentru tenul tău, nu faci decât să provoci apariția coșurilor.
Recomand un săpun puternic hidratant, un tonic antiseptic și o cremă cu glicerină.
Pentru eliminarea semnelor roșii lăsate de coșuri, recomand tinctură de propolis.
Baftă!
Da, intr-adevar e mai bine sa te speli doar cu apa de mai multe ori pe zi decat sa te speli cu diferite solutii chimice care iti agreseaza pielea. Cu cat te speli mai mult pe fata, cu atat tenul se curata si nu apar multe cosuri. Apa calduta e mai indicata
- Te speli de 2 ori pe zi pe fata cu o lotiune demachianta.
- Stergi cu un prosop curat iar apoi aplici o lotiune tonica
- Astepti sa-si faca efectul lotiunea tonica vreo 10-15 minute iar apoi aplici produse antiacneice
- Astepti sa-si faca efectul produsele antiacneice si ulterior aplici o crema de zi pentru ten normal. (in strat subtire, fiindca asa o sa iesi pe strada)
De 2 ori pe saptamana faci gomaj (microdermabraziune)
Cu cat gomajul este mai profund, cu atat imperfectiunile dispar mai repede.
Cauta la farmacie o crema de gomaj profund. Gomajul se face de 2-3 ori pe saptamana. Primele dati, in jur de 5 minute. Cu timpul, maresti durata pana la 8 minute (maxim).
Citeste aici mai multe :
http://sanatate.acasa.ro/......i-818.html
http://www.feminis.ro/......tionar-220
Daca combini gomajul cu terapiile de mai sus si ai o igiena zilnica buna nu se poate sa nu vezi rezultate.
Regim alimentar:
- fara condimente, prajeli, cofeina (inclusiv ciocolata), carne de porc, produse semipreparate, zahar rafinat industrial (incearca sa mananci doar dulciuri facute in casa), etc
- in fiecare zi mananca 2 morcovi si 2 iaurturi Activia
Rezultatele se vor vedea in timp, nu te astepta la rezultate miraculoase imediat.
Produsele antiacneice pe care le vei aplica ti le recomanda dermatologul.
Pentru ingrijire incearca gama La Roche Posay, pe fata nu te mai spala deloc cu sapun, demachiaza-te in fiecare seara si foloseste apa termala dupa demachiere. Bafta multa!
Daca respecti ce ti-am zis eu vei vedea si rezultate Ca produse antiacneice poti incerca Brevoxyl (pentru pustule) si Zynerit. Dar nu inainte de a consulta medicul dermatolog pentru a vedea daca ti se potrivesc aceste 2 produse.
Schema care ti-am dat-o eu valoreaza cat 1-2 tablete de roaccutane pe zi asa incat nu ma indoiesc ca va functiona Dar este foarte important sa respecti fiecare pas, inclusiv regimul alimentar.