0%. Eu beau doar apa si ceai.Din 2012 pana in 2015 am baut doar suc, iar din 2015 nu mai suport dulcele. Vezi cati aditivi cancerigeni contine sucul.
Zilnic nu consum. Se mai intampla cateodata cand am pofta de suc si iau o sticla de 1, 25 si o termin in 3-4 zile.
Eu doar cand am pofta. poate o data pe saptamana. in rest duminica. consum suc de hamei, s-au suc de struguri. (vin)
Citeva pahare pe an.
Atentie, se face confuzia intre efectul cumulativ al zaharului din sucurile carbogazoase si acidul carbonic propriu-zis (CO2) care poate fi si in apa minerala carbogazoasa. Singur acidul carbonic din apa nu are niciun efect negativ (un grup de cercetatori japonezi a gasit singurul posibil avantaj ca "umfla burta" si da o senzatie de satietate folositoare pentru cei care nu vor sa se ingrase).
Bauturile (dulci) carbogazoase combina gustul dulce cu cel carbogazos si cu arome ca sa produca un gust placut. Consumul lor sistematic implica un aport mai mare decat dorit de zahar (dulce). Chiar si bauturile "light" cu inlocuitori de zahar produc tulburari ale nivelului glucozei cu efecte nedorite.
0 pe zi. Maxim 2 L pe saptamana, daca ma serveste cineva cu suc sau daca beau alaturi de o bautura alcoolica.
DaciaRomania întreabă:
anonim_4396 întreabă: