Probabil nu te-ai obisnuit cu nicotina dar eu cred ca nu tregi in piept cum trebuie pe scut ca nu stii sa fumezi si "inghiti fumul"sau "pufai" cum se spune
apropo nu trebuie sa fumezi ca sa te integrezi intr-un grup
Salut,crede-ma cea mai buna cale e sa te lasi de fumat,daca vrei sa iti treaca,uite iti recomand tigariile electrice iar acel motiv personal de care ai precizat pare sa fie stresul sau frica de ceva...
Exista metode mult mai bune de a scapa de stres, iar daca intr-adevar au aparut simptomele spuse de tine, e probabil sa nu ai mai mult de 20 de ani...
Fumatul distruge tot:acelereaza imbatranirea, scade durata de viata si cel mai rau poate cauza cancerul la plamani.
Cam asta se poate intmpla, repet o solutii buna si eficienta ar fi sa te lasi de fumat.Suces!
Pai care ar putea fi cauza? Stii si tu cauza dar nu vrei sa o recunosti si sa o elimini!
Pai fumatul iti afecteaza plamanii si aparatul respirator si din aceasta cauza apare tusea aia seaca un sfat numai fuma o saptamana si apoi dispare si poti fuma funda daca ti-am fost de folos
Pai fumatul iti afecteaza plamanii si aparatul respirator si din aceasta cauza apare tusea aia seaca un sfat numai fuma o saptamana si apoi dispare si poti fuma funda daca ti-am fost de folos
Pai ce ai zice daca ai inceta temporar... si evita fumul indiferent de la ce pentru a se curata plamanii iar dupa ceti trece definitiv daca doresti continui daca nu iti poti varsa nervii pe altceva
Heiii! :] Sall. SIncer habar nu am. Dar se vede ca tigariile iti fac rau . Eu as zice sa renunti la fumat. E pacat, oricat de urata ar fi viata ta . Acum faci cum vrei tu.
pa :3