| мιнαɛℓα36 a întrebat:

Sondajele arata ca romanii nu se prea spala pe dinti.
Tu te-ai spalat azi pe dinti? Sa nu minti! happy

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| darrio2007 a răspuns:

Da. Dupa fiecare masa.Azi dimineata m-am spalat dupa masa din bucatarie.La pranz dupa cea din living.Deseara ma spal dupa masuta din dormitor. Ok? Tu de cate ori te speli zilnic?

19 răspunsuri:
| zuzualina a răspuns:

rolling on the floor

doar azi?, so, eu da

cred ca tu nu, doar de-aia intrebi laughing

| JoMo a răspuns:

Eu dabig grin

| unknownn a răspuns:

Da.

| afrodita3333 a răspuns:

Da big grin o fac de 2 ori pe zi dar sunt si zile in care seara mai uit.happy

| djady350 a răspuns:

Da

| Andrewz a răspuns:

Da.Si aseara.big grin

| mnyy a răspuns:

Da o data de dimineata, si azi ma mai spal o data inainte sa plec la munca. Dar tu mihaela32?

| AnnaGabriela a răspuns:

Sa nu minti! Vreau sa stiu doar cine e asemeni mie care nu se spala deloc.

rolling on the floor poate asta voiai sa intrebi

| CrissuCristina a răspuns:

Da, ma spal de 2 ori pe zi.

| ir3al a răspuns:

Acest clip arata totul, eu m-am spalat pe dinti, nu mint

| oanard174 a răspuns:

Da, asta e chestia la care n-as putea renunta niciodata cand vine vorba despre ingrijire, ma spal dimineata, la amiaza si seara, e regula pe care o respect cel mai mult, spre exemplu dimineata cand ma trezesc asta e primul lucru pe care-l fac, daca nu-l fac nu pot sa mananc pentru imi este sila, asa ca ma spal mereu, mereu.

| мιнαɛℓα36 explică (pentru AnnaGabriela):

Eu, cand ma fac mica, vreau sa devin medic stomatolog. Oare, voi avea clienti?
worried

| AnnaGabriela a răspuns (pentru мιнαɛℓα36):

Cred ca nu

| Safire17 a răspuns (pentru AnnaGabriela):

Eu! Nu m-am spalat de 2 zile.

| AnnaGabriela a răspuns (pentru Safire17):

Wt... 2 zile?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La ce dracu' sa va spalati pe dinti, oricum majoritatea de aici, aveti dinti de lapte. O sa cada si gata!
Eu ma spal zilnic, folosesc pasta de dinti, ata dentara, scandura dentara, caramida dentara, tigarile dentare...mai am un pic si scap de dinti, sa-mi urati succesuri! pa

| Estera123 a răspuns:

Da. M-am spalat.
Si iti explic si cum sta treaba cu sondajele.
Aceste asa-numite 'sondaje', in general, sunt facute 'la vrajeala', adica sunt completate de persoana care este pusa sa le faca dupa cum o taie capul. Chiar acum cateva zile, o fosta colega de generala m-a intrebat daca vreau sa completez un sondaj. Eu am i-am zis doar numele, nr de telefon si adresa, iar cand a venit vorba de intrebari a zis ca nu e necesat sa raspund, le completeaza ea.
In al doilea rand, daca aceste sondaje sau statistici se fac si pe oamenii de la tara, e normal ca romanii sa fie cei mai nespalati. Bunica de 80 de ani sigur nu poate sa se mai spele pe proteza dentara, iar tiganul cu 10 copii nu mai are bani si de pasta de dinti.
Un alt motiv ar mai fi ca sapunuri, paste de dinti sau alte produse de igiena se pot da si de la munca. Chiar in perioada cand s-a facut o statistica in care s-a aratat ca romanii cumpara foarte putin sapun(adica suntem jegosi), mama a primit de la serviciu cate 10-12 sapunuri(plus crema de maini). E normal ca noi nu am mai cumparat sapun ceva vreme.

| Hombre a răspuns (pentru anonim_4396):

Sa-ti iei capre, pa, pa. laughing