Nu merge să-ți dau în privat dar îți mai zic aici. Ea e foarte deschisă față de mine adică îmi zice tot și mi-a spus că mai are stări ca și cum ar fi drogata
Nu sunt medic dar, din cate inteleg din ce ai scris, este posibil sa aiba crize epileptice(sper sa ma insel tare).
Poate nu are destul somn sau cine stie dintr-un text ce are. Trebuie dusa la doctor daca are asa simptome.
Daca esti in faza terminala, vii aici sa intrebi pe TPU? nu e mai logic si mai ok sa contactezi un medic? nu mi se pare logic sa ceri sfaturi aici pe TPU, cand poate fii intr-adevar o problema serioasa, pe acest site, fiecare e medic in felul lui.
Domnule, eu am diabet si am consultat cativa doctori in acest domeniu. Plus o simt pe pielea mea.
"This may result in a variety of symptoms including clumsiness, trouble talking, confusion, loss of consciousness, seizures or death." Sursa: "Hypoglycemia". National Institute of Diabetes and Digestive and Kidney Diseases. October 2008. Archived from the original on 1 July 2015. Retrieved 28 June 2015. https://web.archive.org/......index.aspx