Si eu la 8 ani aveam ceva cosuri din cate imi amintesc...1, 2 asa pe fata. E normal sa ai cosuri in perioada 8-16 ani. Corpul se dezvolta, iar mai incolo nu va mai avea cosuri. Asa si eu. Cosurile pe care le aveam s-au dus pe la 12 ani. Sa nu "umble" la ele si sa se spele pe fata dimineata si seara si vor disparea.
Nu e nimic grav...stai linistita....la varsta ei ce e drept nu e normal pentru ca nu e la pubertate, Dar majoritatea cosurilor apar din cauza microbilor de pe maini cand ducem mainile murdare pe fata..asta s-ar putea sa aiba si sora ta. Iar daca va avea cosuri cand va fi mare asta depinde de fizicul ei nu innfluentam noi pubertatea sau hormonii sper ca te-am ajutat :*
Nu e chiar asa rau E ceva din corpul ei din piele. mai bine stati linistiti... sau daca vreti sa aflati o parere buna mergeti la un medic blah blah. nu are rost dar mna probabil o sa aiba cand o sa fie mare multi dar probabil nu! depinde! :d eu zic sa nu va faceti griji Funda?
Daca sora ta are cosuri de la 8 ani inseamna k se maturizeaza repede....fiecare persoana are cosuri in perioada pubertatii, cu cat aceasta incepe mai repede cu atat trece mai repede, deci sora ta va avea o fata frumoasa cand va fi mai mare...dar totusi nu strica niste creme care sa deschida porii.
Pai cand va fi adolescenta tot va mai avea cosuri ca se maturizeaza.
Nu iti mai face atat de multe probleme...e o ocazie rara ca o fetita de 8 ani sa ava cosuri, dar acestea vor trece o data si o data.Cosurile apar atunci cand porii fetei nu sunt deschisi, si acest lucru se poate intampla daca fetita se machiaza, isi pune mana pe fata fara sa se asigure ca e curata 100%, etc..asta in cazul in care nu are foarte multe, dar daca sora ta are foarte multe cosuri pe fata ar fi recomandat sa mearga la un dermatolog
Acnee întreabă:
ImiPlacFluturii întreabă:
Lilvayctor întreabă: