Treci peste vorba mamei tale si du-o la veterinar altfel se infecteaza si infectia daca se duce in sange moare si faptul ca nu a mancat de 2 zile si f grav, iti va muri sigur daca nu o duci urgent la medic. spune-i medicului ca nu ai decat 160 lei,ca nu ai putut strang mai mult si ca il rogi sa o faca bine si ai sa vezi ca totul va fi bine. oricum cred ca va costa mai putin, ca ii dezinfecteaza ranile o coase si ii face niste perfuzii pentru ca nu a mancat atatea zile, dar trebuie sa o duci urgent
Vai saraca. cum a reusit?
Du-o la veterinar, cum a spus si Katya, nu cred ca e mai scump de atat.din contra
Da,du-o de urgenta la medic fiecare minut, secunda care trece ar putea agrava situatia.
Du-o la veterinar sa vezi daca mai are vreo sansa sa-si revina.Nu te va costa nimic lucrul acesta.In cazul in care are sanse, nu ar trebui sa coste mai mult de 160 de lei(pe mine m-a costat mai putin,mi se pare, o operatie de cezariana ceva mai complicata pentru pisica mea+tratamentul).In cazul in care nu mai are sanse, ii va face o eutanasiere(ar fi mai bine pentru ea)care va costa mult mai putin(sub 100 de lei).Sa speram totusi ca nu va fi cazul si ca se va putea face ceva pentru ea.
anonim_4396 întreabă: