| MădăMădălinu a întrebat:

Soţia mea nu poate rămâne însărcinată ne dorim mult un bebe dar ea nu poate rămâne însărcinată de când a aflat plânge toată ziua si nu mai mănâncă am aflat asta acum.2 zile pentru ca am fost la medic cu ea noi nu vrem să adoptam vrem copil biologic există vreo soluţie ea plange mereu si zice că nu va fi niciodata mama eu o iubesc si asa e crede ca eu o voi parasi din cauza asta pentru ca a întrebat daca o voi părăsi ce putem face şi ce soluţi exista in situaţia asta va putea să rămână însărcinată cu alte soluţi medicale dacă nu poate natural va rog cat mai.multe raspunsuri? cel mai bun raspuns primeste funda

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Standt a răspuns:

"am fost la medic cu ea"
V-ati facut amandoi investigatii? Sigur ea este cu probleme?
Am mai vazut barbati orgoliosi care chiar s-au despartit pe acest motiv. Sotia s-a recasatorit si a facut copii imediat. Daca esti potent nu inseamna si ca esti fertil. Fa-ti si tu investigatii. Lasa orgoliul masculin deoparte. Nu va sti decat medicul, nu si "prietenii" tai.
Solutii medicale exista, in functie de problema.

8 răspunsuri:
| Eusuntingineru a răspuns:

N am nevoie de funda. Cauta despre sf Ierarh Spiridon, Sf Efrem cel Nou.

| Eireann a răspuns:

De ce nu poate ramane insarcinata? Sunt zeci daca nu chiar sute de motive de infertilitate: dezechilibre hormonale, trompe falopiene blocate, malformatii uterine, cicluri menstruale anovulatorii, endometrioza, boli autoimune, etc. Deci depinde de cauza infertilitatii. Si una daca nu poate ramana insarcinata, alta daca nu poate duce o sarcina la bun sfarsit.

| ioana748 a răspuns:

Mulți bebeluși s au născut după verdicte ca cel al vostru.
Dacă va doriți o sa vina minunea la voi.
Mai exista posibilitatea fertilizării în VITRO.

| Violleta2022 a răspuns:

Cine este cel care nu poate face copii si care este motivul?

| MădăMădălinu explică (pentru Violleta2022):

Medicul a zis ca la ea e problema din cauza fertilităţi

| Violleta2022 a răspuns (pentru MădăMădălinu):

Asta nu este un diagnostic, doar un medic nepriceput ar spune ca nu-i fertila, fiindca nu cauta sa investigheze cauza, doar ca sa scape de voi, a pus un diagnostc neprofesional.
Am 2 cazuri reale, cu 2din prietenele mele, unde medicul ginecolog chiar baga mana in foc ca nu vor putea face copii si totusi dupa ce a schimbat ginecologul s-a constat la una ca sotul ei avea sperma fara spermatozoizi, iar in celalat caz, dupa cativa ani de tratament ovarele si trompele s-au calmat fiindc aavea o infectie si ulterior a putut sa ramana gravida, avand acum 2 copii mari si sanatosi.
Schimbati ginecologul si investigati cauzele fertilitatii atat la tine cat si la ea, ca sunt sanse sa poata face copil, daca se cauta.

| frizzyhair a răspuns:

Ce investigatii s-au facut? E problema la ea din cauza fertilitatii, dar ce anume? Tu ai facut o spermograma si un halosperm? Sotia a facut o histeroscopie diagnostica sau o histerosalpingografie? Analize endocrine? Exista tratamente de stimulare ovariana pentru conceptie naturala, exista inseminare, exista fertilizare in vitro. Ati incercat vreuna din aceste metode? Diagnosticul foarte vag plus lipsa unei sugestii de tratament arata ca medicul este unul foarte slab. Schimbati medicul, faceti niste analize serioase, cel mai bine adresati-va unei clinici specializate in fertilizare. Nu stiu daca sunteti din Bucuresti, dar considerati sa veniti ai la un centru cum ar fi Columna. Daca nu, mergeti in Grecia sau in alte tari cunoscute pentru centrele de fertilitate.

| MarianWLF a răspuns:

Daca abia a primit vestea nu o forta sa tina totul in ea, las-o sa planga, sa dea afara toata tristetea pana va trece timpul si se va impaca cu ideea.