| Ady3zzwww a întrebat:

Spuneti-mi si mie niste metode de a te lasa de fumat fara pastile plss

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| 10011993 a răspuns:

Cea mai buna metoda de a te lasa de fumat este sa renunti treptat! adica daca fumezi un pachet de tigari la zi, poti scoate din pachet cate o tigara zilnic( adica sa fumezi mai putin cu o tigara zilnic pana ajungi la 1-2 tigari) cand ai ajuns la aceasta performanta, it cumperi bomboane mentolate si de cate ori simti nevoia de tigara( daca mai simti astfel de nevoie) mananci bomboane!big grin la niste prieteni de-ai mei a functionat!big grin succes!:*

6 răspunsuri:
| virusake a răspuns:

Multa vointa sa zici "de azi nu mai fumez"!

| Laue a răspuns:

Nu mai cumperi tigari, si nici nu mai imprumuti. Sau cel mai bine, mergi la o clinica specializata din orasul tau.

| ArexuDeea a răspuns:

ai pachetul de tigari il iei si il arunci dupa incepi sa incepi sa faci diferite activitati ca sa uiti de ele

Atentie! Problemele de natura medicala sunt probleme serioase care necesita asistenta/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativa si in nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare va recomandam sa apelati la personal medical specializat atat pentru diagnosticare, cat si pentru tratament.

| Lucian_1592 a răspuns:

Ady3zzwww, iti recomand metoda usoara a lui Allen Carr. Poti asculta gratuit audiobookul prin vocea lui Marius Vintila (Pro FM) la http://metodausoara.romaniaplay.com/audiobook/

succes;)

| Ph3onNx a răspuns:

Sunt tot felul de prostii.importanta e vointa.si eu sunt fumator si daca nu ai vointa incearca sa iesi mai putin cu prietenii.eu cand sunt acasa nu fumez mai deloc dar cand ies cu prietenii topesc pachetu'

| mealina a răspuns:

Abstinenta si ambitie! hai ca poti