anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Spuneti-mi si mie va rog frumos de ce imi apar cicatrici in continuu din senin ca nu pot sa ma obisnuiesc cu ideea si sunt pur si simplu socat! Mi s-a pus diagnostic sclerodermie cu suspiciune urmeaza sa imi fac niste analize dar nu dispus deocamdata de bani.ce boala ar putea fi? Mai pot scapa de ele cumva, mai inceteaza sa tot apara cele mai multe mi-au aparut in gena si sub gena dar si pe obraz celw de la gene sunt de dimensiuni mari si cele de pe fata mici gaurele dati-mi va rog frumos un raspuns ca sunt cazut la pamant nu mai stiu ce sa fac.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| anonimg a răspuns:

Am sters postarea, pentru ca scisesem o greseala destul de mare fara sa imi dau seama. Spusesem intr-o fraza ca "este placerea vrajmasului nostru si al lui Dumnezeu sa ne vada in depresie, fara ajutor si fara nici un sprijin." O greseala destul de mare avand in vedere ca Dumnezeu nu gaseste placere in suferintele noastre. Si pentru ca nu am putut sa o mai modific, a trebuit sa o streg, si o repostez din nou mai jos.

In primul rând, nu vreau funda.
Noi oamenii ne confruntam cu probleme delicate chiar de la vârste fragede. Câteodata simtim ca ne si depasesc. Este si normal sa ne simtim astfel, pentru ca asa si este: sunt probleme mari care ne depasesc. Adica mai poate face omul ceva când cade muntele peste el? Nu te grabi sa dai raspunsul. Caci cu toate aceste mari probleme pe care le avem, ele sunt tinute sub control. Dumnezeu spune ca nici vrabia nu cade la pamânt fara voia Lui.
Este privilegiul nostru ca sa venim înaintea Lui, sa ne încredem in purtarea Lui de grija. Poate un copil sa spuna ca nu are nevoie de parintii lui? Tot la fel am fost creati si noi: dependenti de Tatal nostru ceresc. Si cine isi va duce singur poverile vietii, va cadea sub greutatea lor.
Tu apartii cu totul lui Dumnezeu. El te-a facut, El te-a creat, si tot El te-a rascumparat. Te sfatuiesc ca pe un frate sa iti pleci genunchii înaintea Lui, si in singuratatea ta sa Îi spui ce ai pe suflet, in cuvintele tale. Îi poti spune: "Doamne, nu cunosc cauza acestei boli, dar Te rog sa ma faci tu sanatos!" Caci în mâinile Lui sta si sanatatea noastra. El este Cel ce ne vindeca. Caci stilul de viata este partea noastra ca sa îl mentinem sanatos; dar vindecarea vine de la Dumnezeu.

Acum dar te întreb: de cati bani ai nevoie pentru analize? Dar pentru tratament? Cu aproximatie. Cauta sa te interesezi daca nu stii înca, si apoi ne spui aici.

Incaodata iti spun: nu te mai ingrijora. Noi trebuie sa ne încredem în Dumnezeu indiferent de situatie. Este placerea vrajmasului nostru sa ne vada in depresie, fara ajutor si fara nici un sprijin. Dumnezeu doreste sa ne încredem in El. Este timpul ca sa-L cunosti. Si când se va întâmpla asta, vei fi plin de pace. Aceasta iti doresc din toata inima. Caci de aceasta avem nevoie cu totii.

Nu uita sa ne spui de ce suma ai nevoie.
============
Imi doresc ca sanatatea ta sa sporeasca si la fel si sufletul tau.
Este bine sa cerem ajutorul unii altora; si mai ales lui Dumnezeu. Chiar si Domnul Hristos a simtit nevoia de sprijin la ucenicii Lui atunci cand i-a rugat in gradina Ghetsemani sa vegheze impreuna cu El. Simtea nevoia de ajutor, si l-a cerut. Cu cat mai mult avem nevoie unii de altii! Eu m-am rugat pentru tine; nici nu puteam sa fac altfel.
Oricum ar fi, noi nu trebuie sa lasam simtamintul deznadejdii sa ne cuprinda. Dumnezeu Se intristeaza daca ne lasam cazuti sub acest simtamint; ar fi ca si cum am spune ca Dumnezeu nu are putere sa ne vindece.
Daca te vei ruga pentru vindecare, si daca la final vei spune: "Totusi, voia Ta sa se faca", atunci inima ta in mod instantaneu va fi plina de pace, de bucurie si de lauda la adresa lui Dumnezeu.
Nu lasa sa iti scape niciun gand, niciun cuvant de murmurare. Problema ta nu va fi una vesnica. De-abia astept ziua aceea cand ne vom vedea sanatosi, fara nici o urma de boala, fara nici o suferinta trupeasca sau de suflet.

Uite cateva incurajari care daca le vei lua ca sprijin, iti vor fi cu adevarat sprijin: http://www.ebible.ro/......presie.php

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

In primul rând, nu vreau funda.
Noi oamenii ne confruntăm cu probleme delicate chiar de la vârste fragede. Câteodată simtim ca ne si depășesc. Este si normal sa ne simtum astfel, pentru ca asa si este: sunt probleme mari care ne depasesc. Adică mai poate face omul ceva când cade muntele peste el? Nu te grăbi să dai răspunsul. Caci cu toate aceste mari probleme pe care le avem, ele sunt tinute sub control. Dumnezeu spune că nici vrabia nu cade la pământ fără voia Lui.
Este privilegiul nostru ca sa venim înaintea Lui, sa ne încredem in purtarea Lui de grijă. Poate un copil sa spună că nu are nevoie de părinții lui? Tot la fel am fost creati si noi: dependenti de Tatăl nostru ceresc. Si cine isi va duce singur poverile vieții, va cădea sub greutatea lor.
Tu apartii cu totul lui Dumnezeu. El te-a făcut, El te-a creat, si tot El te-a răscumpărat. Tr sfătuiesc ca pe un frate să iti pleci genunchii înaintea Lui, si in singurătatea ta sa Îi spui ce ai pe suflet, in cuvintele tale. Îi poti spune: "Doamne, nu cunosc cauza acestei boli, dar Te rog să mă faci tu sănătos!" Căci în mâinile Lui sta si sănătatea noastră. El este Cel ce ne vindecă. Căci stilul de viată este partea noastră ca sa îl mentinem sănătos; dar vindecarea vine de la Dumnezeu.

Acum dar te întreb: de cati bani ai nevoie pentru analize? Dar pentru tratament? Cu aproximație. Cauta sa te interesezi daca nu stii încă, si apoi ne spui aici.

Incaodata iti spun: nu te mai ingrijora. Noi trebuie sa ne încredem în Dumnezeu indiferent de situație. Este plăcerea vrajmasului nostru si al lui Dumnezeu să ne vadă in depresie, fără ajutor si fără nici un sprijin. Dumnezeu doreste să ne încredem in El. Este timpul ca sa-L cunosti. Si când se va întâmpla asta, vei fi plin de pace. Aceasta iti doresc din toata inima. Căci de aceasta avem nevoie cu toții.

Nu uita să ne spui de ce sumă ai nevoie.

| Catalin_Marius_1995_Jp23 a răspuns:

Salut imi apar si mie aceste cicatrici, ai o metoda de contact, email, sau profil de fb...as vrea sa vorbim poate ne putem ajuta intr-un fel

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Catalin_Marius_1995_Jp23):

Buna, ma tem ca nu ne putem ajuta.nu poti controla aparitia lor. daca chiar ai aceasta problema o poti discuta cu un dermatolog.eu as prefera sa nu mai vb despre asa ceva din pacate nici nu am cum sa te ajut incedata nu stiu ce este dar nici nu cer sa fiu ajutat.cel mai in masurw este dermatologul sa spuna ce este. numai bine, si iti doresc multa sanatate.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Nu mai este problema suma, multumesc frumos.o sa aflu ce am dupa ce fac analizele. asta e o fi fost ingaduita de dumnezeu.cu ajutoru lui dumnezeu o sa trec mai departe.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonimg):

Nu este nici o probema ca ai gresit nimeni nu este perfect.si da asa este trebuie sa ne intoarcem la dumnezeu este singura cale.din pacate multi dintre noi ne indreptam spre el doar cand avem probleme.iti multumesc frumos pentru acest mesaj si pntru tot.iti doresc si eu multa sanatate si toate cele bune.